fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Descoperă LAZĂR ZENTRUM. 83 de apartamente exclusiviste, cu vedere spre Palatul Culturii

Descoperă LAZĂR ZENTRUM. 83 de apartamente exclusiviste, cu vedere spre Palatul Culturii


Noile apartamente Lazăr Zentrum se adresează noilor generații de familii moderne și sofisticate, care caută eleganță și dotări ULTRA-PREMIUM. Beneficiezi de un confort absolut și de o poziționare privilegiată. Ești vis-a-vis de Palas Mall, cel mai important centru comercial, de afaceri și de distracție al Iașului. Salvezi mii de secunde zi de zi și le transformi în timp valoros pentru tine și pentru familia ta. Ești chiar ÎN CENTRU!

Lazăr Zentrum, situat pe Str. Zimbrului nr. 27, vis-a-vis de Palas Mall și lângă clădirea Amazon, va avea 11 etaje și doar 83 de apartamente exclusiviste, cu suprafețe de cuprinse între 55 și 200 mp. Apartamentele de tip KING SIZE din Lazăr Zentrum impresionează prin suprafețele generoase, finisajele de calitate, spațiile vitrate largi, cât și vederea superbă către Palatul Culturii. Apartamentele sunt spațioase și pot fi compartimentate conform cerințelor viitorilor proprietari, cu ajutorul experților noștri în design interior.

Apartamentele Lazăr Zentrum - Nu doar apartamente. Mai mult decât atât. Te bucuri de o panoramă superbă asupra Palatului Culturii

Apartamentele Lazăr Zentrum reprezintă un concept de locuire fine living unic în Iași și se adresează oamenilor care preţuiesc cu adevărat timpul şi ştiu să aprecieze randamentul financiar al unei investiţii ce aduce beneficii remarcabile în timp scurt.

Exterior modern, fațadă ventilată și placare exterioară cu piatra naturală

Echipa de arhitecți a elaborat un proiect tehnic pentru Lazăr Zentrum, oferind soluții inovative pentru placările ventilate cu piatra naturală fixată pe șine de aluminiu, cu tâmplărie performantă din aluminiu și oțel, cu rupere de punte termică, cu un profil generos de 77mm grosime și sticlă tripan de 54mm grosime. Am optat pentru utilizarea fațadei ventilate, ca răspuns excelent la cerințele de design actuale, îmbinând totodată eleganța dar și eficiența energetică.

Beneficiile fațadei ventilate se transpun în economie de energie, garantând economii în perioadele reci și calde ale anului, precum și performanță acustică, reducând zgomotul exterior cu până la 20%, performanță împotriva umezelii, durabilitate și întreținere redusă, aspectul său estetic rămânând nealterat în timp, în ciuda expunerii la soare.

Dotări ULTRA-PREMIUM în standard

Interioarele elegante, finisate cu materiale moderne şi de calitate alături de dotările de ultimă generație, fac din apartamentele Lazăr Zentrum un must-have pentru cei care caută locuinţe exclusiviste în centrul oraşului.

* placări la interior din piatră naturală premium

* sistem modern de climatizare (încălzire ?i răcire) cu randament sporit, cu unități multisplit montate în tavane, controlul temperaturii realizându-se individual, prin intermediul termostatelor inteligente, eliminându-se astfel prezența inestetică și riscantă a țevilor de gaz

* uși exterioare din lemn masiv cu yală smart - control din aplicație, deschidere cu cheie, cod acces sau amprentă

* uși interioare din lemn masiv sau tip Filomuro

* parchet triplustratificat din lemn masiv

* plinte decorative înalte (10cm) din polimer rigid în toate camerele

* pardoseală flotantă în balcoane

* sticlă fumurie tratată pentru balcoane

* prize și întrerupătoare gama de vârf

* video-interfon SMART cu control din aplicație

* contor exterior de energie electrică și apometre individuale montate pe casa scării cu prin citire radio

* birou concierge la parter

* iluminat ambiental LED

* panouri solare pentru consumul spa?iilor comune, pentru eficientizarea costurilor de exploatare

Ai 4 pachete de amenajare a băilor

Baia contează mai mult decât crezi. De aceea o oferim la cheie! Poți alege unul din cele 4 pachete de amenajare. Dacă îți dorești să te bucuri de o baie modernă, definită de stil, alege unul din pachetele oferite. Îți garantăm că amenajarea se va ridica la nivelul așteptărilor tale! Băile Lazăr Zentrum sunt amenajate 100%. Scapi de grija designului și funcționalului. Iar rezultatul îți garantăm ca va fi WOW!.

Baia este acea încăpere din apartament în care îți petreci o bună parte a dimineții pregătindu-te de o nouă zi și, totodată, un loc în care poți evada din ritmul cotidian pentru a te relaxa la finalul zilei sau un loc unde îți poți crea propriul tău sanctuar de spa. Vei putea alege designul, elemente de mobilier și accesoriile pentru a crea un aspect deosebit, păstrând o notă de stil și eleganță. În funcție de pachetul ales, poți alege între o cadă freestanding modernă sau un duș walk-in, cu un aspect minimalist.

La Zentrum te simți ca la hotel

Lazăr Zentrum te va surprinde încă de la intrare cu un ambient modern și deosebit, în zona de parter aflându-se un lobby elegant, cu un spațiu amenajat pentru un birou concierge. Accesul la etajele superioare se face cu cele 2 lifturi moderne de viteză, cu o capacitate de până la 8 persoane sau pe scara interioară amenajată în ultimele tendințe de design interior. Acordăm o importanță sporită acestui spațiu, considerând că este necesar crearea unui loc funcțional și armonios din punct de vedere estetic. La Zentrum holurile vor fi amenajate urmând indicațiile specialiștilor în design interior, vor fi primitoare și moderne și vor reprezenta cartea de vizită a apartamentului tău. Balustradele vor fi din sticlă, iar placările spațiilor comune din piatră naturală premium. Luminile ambientale pe holuri și casa scării vor fi LED, pentru un consum optim.

Parcare subterană King Size

Locurile de parcare subterane vor avea o avea o lățime cuprinsă între 2.4 – 2,6m, asigurând astfel proprietarilor condiții excelente de parcare a mașinilor, minimizând astfel pericolul de lovire involuntară. Accesul în parcarea subterană se va face printr-un sistem automat de bariere, comandat printr-un sistem SMART de autodetecție a numărului de înmatriculare, iar proprietarii vor ajunge în apartamente prin intermediul a două lifturi moderne și rapide, asigurându-se astfel un confort sporit locatarilor. Cele trei niveluri ale parcării subterane vor fi ventilate, pentru absorbția și filtrarea gazelor de eșapament și dotate cu sprinklere și sisteme de ultimă generație de detecție și stingere a incendiilor. Indiferent de condițiile meteo, mașinile proprietarilor vor fi la adăpost și în siguranță, zona fiind supravegheată video și climatizată.

Securizează-ți investiția și beneficiază de oferta PRE-SALE.

Ai un radament financiar de minim 20%. Pentru mai multe detalii despre apartamentele Lazăr Zentrum, modalități de achiziție și randament garantat al investiției contactați echipa de vânzări pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , telefon 0785 219 339 sau accesați pagina site-ul oficial www.lazar-zentrum.ro .

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30