fbpx
 
Descoperă apartamente moderne și eficient compartimentate în ansamblul rezidențial DIMINEȚII

Descoperă apartamente moderne și eficient compartimentate în ansamblul rezidențial DIMINEȚII


În momentul în care îți dorești să investești într-un apartament, fiecare detaliu contează. Locația este un aspect important, însă sunt și alte detalii de avut în vedere pentru alegerea locuinței. Printre acestea amintim suprafața, compartimentarea și finisajele. Pentru a face alegerea potrivită a unui apartament în noul ansamblu rezidențial DIMINEȚII din Iași, în continuare vei găsi mai multe informații despre planimetriile disponibile.

Planimetriile apartamentelor în ansamblul rezidențial DIMINEȚII

Apartamentele disponibile în cadrul proiectului imobiliar DIMINEȚII se adresează atât persoanelor singure, cât și familiilor numeroase. Planimetriile variază de la 39,15 mp (ap. 1 cameră) și până la 90,5 mp (ap. 3 camere). Apartamentele oferă fiecărui viitor rezident posibilitatea de a se bucura de o locuință spațioasă și confortabilă, în acord cu nevoile sale.

Indiferent dacă alegi un apartament cu 1 cameră, unul cu 2 camere sau un apartament cu o suprafață mai mare având 3 camere, toate aceste planimetrii sunt gândite pentru a oferi confort și un spațiu eficient compartimentat pentru necesitățile fiecăruia. Gândite pentru a răspunde așteptărilor rezidenților care apreciază randamentul locuinței și eficiența în organizarea spațiului – planimetriile ansamblului rezidențial DIMINEȚII îmbină compartimentarea ergonomică cu un grad de confort cât mai ridicat prin prisma finisajelor și a materialelor folosite.

Pereții dintre apartamente sunt realizați în 3 straturi și anume prin 2 rânduri K-bloc la care se adaugă stratul de izolare fonică performant. Inclusiv pereții exteriori sunt din cărămidă de argilă expandată K-bloc și stratul de izolare fonică. Pardoseala apartamentelor este realizată pe baza tehnologiei europene de izolare vibroacustică și izolare termică optimă. Cu alte cuvinte, fiecare apartament beneficiază atât de izolare termică, cât și de izolare fonică foarte eficientă – ceea ce înseamnă un grad sporit de confort, o casă trainică, caldă și sigură.

La fiecare etaj al imobilului se regăsesc astfel de apartamente având diferite compartimentări și planimetrii cu 1 cameră, 2 sau 3 camere. Toate apartamentele sunt spațioase și au bucătării mari, fiind în același timp decomandate pentru a oferi un grad ridicat de intimitate.

Planimetriile și compartimentările acestor apartamente sunt cu balcon sau fără balcon, și există oportunitatea de a alege apartamente cu debara pentru depozitarea lucrurilor personale. În privința compartimentării, fiecare apartament cu 1 odaie propune un spațiu alocat și finisat pentru bucătărie, hol, baie modernă și living spațios sau dormitor, iar apartamentele cu 2 și 3 camere au inclusiv spații pentru living și 1 dormitor, respectiv living și 2 dormitoare (unul matrimonial și altul pentru copii). Având în vedere faptul că foarte multă lume lucrează de acasă, dezvoltatorul imobiliar a gândit un apartament dedicat acestor persoane sub forma unui apartament cu 2 camere și un birou. Cu alte cuvinte, un apartament cu 3 camere dedicat pentru toți aceia care lucrează de acasă.

Profită de avantajele ansamblului rezidențial DIMINEȚII

Există mai multe argumente care recomandă investiția într-unul dintre apartamentele ansamblului rezidențial DIMINEȚII. Printre cele mai importante avantaje ale acestui proiect imobiliar merită a fi amintite următoarele:

- Originalitatea arhitecturii imobilului în stil neoclasic;

- Standarde riguroase și tehnologii de ultimă generație în construcții;

- Siguranța unei case trainice datorită materialelor de construcții de calitate superioară;

- Confort sporit în orice anotimp prin prisma materialelor și a finisajelor fiecărui apartament;

- Diversitatea planimetriilor și a compartimentării apartamentelor;

- Varietatea facilităților oferite rezidenților: spații de joacă pentru copii, spații verzi, parcări subterane și supraterane, acces securizat în imobil;

- Accesul la toate facilitățile urbane moderne care oferă un stil de viață potrivit secolului în care trăim: centre medicale, centre comerciale, centre de divertisment, unități de învățământ, transport public urban;

- Locație foarte atractivă în apropierea naturii, chiar la poalele Dealului Cetățuia și în vecinătatea mănăstirilor Frumoasa și Cetățuia.

Metodă avantajoasă de achitare pentru orice apartament

Dincolo de avantajele oferite de ansamblul rezidențial DIMINEȚII și de fiecare dintre apartamentele avute la dispoziție, există un alt atuu adus înaintea viitorilor cumpărători de către dezvoltatorul imobiliar INAMSTRO. Clienții pot beneficia de o sursă de finanțare avantajoasă pentru achitarea oricărui bun imobil din acest ansamblu rezidențial. Metoda de achitare propusă prevede plata în până la 50 de rate lunare fixe cu dobânda 0 (zero), fără adeverință de venit. În același timp această sursă de finanțare nu implică banca.

Trăgând linie, dacă îți dorești să beneficiezi de toate avantajele propuse de oricare dintre planimetriile prezentate mai sus și de metoda unică de achitare a oricărui apartament DIMINEȚII by INAMSTRO, te așteptăm în noul oficiu de vânzări din Str. Dimineții nr. 32 sau la numărul de telefon +40 33 222 80 55. Mai multe informații detaliate pot fi găsite pe pagina oficială: diminetii.ro.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30