fbpx
 
Nuova Sardegna Nuova Sardegna

O româncă din Italia a rămas aproape oarbă după ce un vecin care voia să arunce blocul în aer a tras în ea cu un harpon


O femeie din Italia a rămas aproape oarbă de un ochi, după ce un vecin care voia să arunce în aer blocul a tras înspre ea cu un harpon, încercând să-l lovească pe soțul femeii, care încerca să-l oprească pe scandalagiu.

Românca în vârstă de 43 de ani din localitatea Golfo Aranci, de pe insula Sardinia, a fost pe 2 iunie 2023 victima unei agresiuni brutale, în urma căreia a rămas aproape fără vedere la ochiul drept, scrie Rotalianul.

Femeia cere acum daune de 900.000 de euro de la vecinul care a tras în ea cu un harpon.

Incidentul s-a petrecut în timpul unui scandal dintre vecinii unui bloc din oraș. Italianul Pasquale Serra, de 60 de ani, a intrat la un moment dat în apartamentul său, a scos o butelie pe casa scării și a deschis-o, amenințând că aruncă blocul în aer.

Soțul româncei a încercat să prevină explozia, moment în care italianul a tras spre el cu o armă folosită la vânătoarea subacvatică. L-a ratat pe bărbat, dar a nimerit-o pe soția acestuia, aflată în spate. Harponul s-a înfipt deasupra ochiului drept al româncei.

Italianul este acuzat de tentativă de omor și urmează să fie supus unui control psihiatric pentru a se stabili dacă era conștient de faptele sale în momentul agresiunii.

În termenul de pe 12 decembrie al procesului, românca s-a constituit parte civilă și solicită agresorului despăgubiri de 900.000 de euro, motivând că a suferit leziuni grave la ochi, provocându-i orbire aproape completă și o invaliditate de 85%. Următorul termen al procesului este pe 9 ianuarie 2024.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: