fbpx
 
Prunea aruncă bomba: Poli Iași ar putea fi preluată de un investitor străin. Negocierile sunt avansate Foto: ProSport

Prunea aruncă bomba: Poli Iași ar putea fi preluată de un investitor străin. Negocierile sunt avansate


Florin Prunea, președintele lui Poli Iași, a anunțat că echipa ar putea fi preluată de un investitor străin și că negocierile sunt avansate.

 

„Suntem în discuţii cu o firmă din străinătate, care este interesată să preia echipa. Până la finalizarea negocierilor mi s-a cerut să nu fac public numele potenţialului investitor. Sper ca tratativele să se concretizeze şi Iaşul să-şi propună, pe viitor, obiective pe măsura anvergurii oraşului", a declarat Prunea.

 

Potrivit informațiilor GSP.RO, este vorba despre  Riccardo Silva, italianul care deține echipa Miami FC din a doua ligă din SUA, antrenată de Alessandro Nesta.  De altfel, stadionul pe care joacă americanii poartă numele patronului italian.

 

Riccardo Silva este un om de afaceri italian de 46 de ani. Acesta deține o agenție extrem de puternică, MP & Silva, care se ocupă de drepturi media, servicii digitale și consultanță media.

 

Înființată în 2004, compania MP&Silva ar genera un profit anual de 750 de milioane de dolari. În 2014, Riccardo Silva a fost numit cel mai bun manager din industria media din fotbal.

 

Compania deține drepturi TV pentru cele mai importante competiții din lume: Premier League, La Liga, Bundesliga și Serie A, NBA, Formula 1 și Roland Garros.

 

Cei mai importanți clienți sunt Fox, ESPN, Canal +, Al Jazeera, EuroSport și CNN. În mai 2016, o companie din China a cumpărat 65% din acțiunile firmei.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30