fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 15 Ianuarie 2022

Rezultatele ADN de la locul dublei crime din Iași arată că a mai fost persoană la fața locului, ceea ce înseamnă, practic, că mai există un suspect, în afara studentului marocan Ahmed Sami El Bourkadi.

Publicat in Justitie
Un turist care se afla în drumeţie în masivul Călimani a fost găsit de salvamontişti mort în zona staţiei meteo Reţitiş, a informat, sâmbătă, Salvamont Suceava.

Publicat in Moldova
Un tânăr a împins o femeie pe șinele din stația de metrou Rogier din Bruxelles. Din fericire, conductorul a reușit să oprească la tim, iar tragedia a fost evitată. Incidentul șocant a avut loc în jurul orei 19:45, vineri seară.

Publicat in Eveniment
Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava a declanşat anchete la sediul unităţilor şcolare din Costâna şi Bosanci, după ce două cadre didactice au fost arestate preventiv pentru că au agresat sexual mai mulţi minori, a informat, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, inspectorul general Grigore Bocanci.

Publicat in Moldova
O fetiță în vârstă de doi ani a fost găsită decedată, cu urme de violență pe corp, într-o comună din Harghita.

Publicat in Justitie
Poliţiştii din Botoşani au ridicat mai multe staţii de emisie-recepţie, un pistol airsoft, dar şi aproximativ 600 de bile din plastic, în urma verificării unui autoturism abandonat în trafic de un tânăr de 22 de ani, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Așa cum a promis, PSD a dat credit specialiștilor în ceea ce privește gestionarea pandemiei iar rezultatele se văd. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a impus o ajustare realistă și firească a măsurilor din domeniul educației, astfel încât copiii să meargă  cât mai mult la cursuri și școlile să rămână deschise.

Publicat in Politica Locala
O tânără de 26 de ani, diagnosticată cu ocluzie intestinală, a murit pentru că mama sa nu și-a dat acordul să fie operată. A luat-o acasă pe semnătură, iar tânăra s-a stins după două zile. Poliția din Vaslui a declanșat o anchetă.

Publicat in Moldova
Un poliţist de la o secţie rurală din judeţul Buzău a ajuns în atenţia șefilor săi după ce ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată, dar fără să plătească. 

Publicat in Social
O ambulanță în care nu se afla nici un pacient și alte două mașini au fost implicate într-un accident rutier la Timișoara. 

Publicat in Social
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31