fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 10 Februarie 2022

* Cu studii de Comunicare și Relații publice, nepoata unui șef din PNL Miroslava a câștigat concursul de consilier achiziții la Primăria liberală din comună
* Dosarul unei candidate care a terminat Finanțe-Bănci a fost respins

Publicat in Anchete
* Cu studii de Comunicare și Relații publice, nepoata unui șef din PNL Miroslava a câștigat concursul de consilier achiziții la Primăria liberală din comună
* Dosarul unei candidate care a terminat Finanțe-Bănci a fost respins

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Studenții Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) au la dispoziție noi oportunități de practică în țări ale Uniunii Europene. Mai exact, este vorba despre oferte de practică în Germania prin IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience). Astfel, Universitatea Justus Liebig din Giessen (JLU Giessen) și Universitatea de Științe Aplicate din Dresda (HTW Dresden) oferă fiecare câte două stagii de practică de opt săptămâni pentru studenții USV Iași.

Publicat in Educatie
Polițiștii din Brașov au recuperat corpurile de iluminat care au fost furate de pe stâlpii de pe DN1, la mai puțin de o săptămână după ce au fost montate. Un bărbat din localitatea Şinca a fost reţinut pentru 24 de ore după ce la acesta acasă, în cadrul unei percheziţii domiciliare, s-au găsit ansamblurile de iluminat sustrase de pe DN1, se arată într-un comunicat transmis, joi, de IPJ Braşov.

Publicat in Justitie
Iubirea inedită, cu mulți cai putere sub capotă, poate însemna un singur lucru: Love at first sight - Auto best deals, la Palas. Ofertele la cele mai frumoase modele de mașini expuse, asemenea iubirii, plutesc în aer! Indiferent dacă preferi un autoturism marca Toyota Yaris sau un motor electric Super Soco elegant, le poți descoperi în perioada 11 – 14 februarie 2022, în Atrium Palas. În aceeași perioadă, ansamblul Palas va fi acaparat de simbolurile iubirii, iar îndrăgostiţii de shopping vor fi premiaţi!

Publicat in Timp Liber
Un bărbat de 42 de ani din Focşani a fost reţinut de procurorii DIICOT Vrancea pentru pornografie infantilă, act sexual cu un minor şi şantaj, până la această dată fiind identificate şase persoane vătămate minore.

Publicat in Moldova
Un bărbat a încercat să efectueze Inspecția Tehnică Periodică (ITP) a unui autoturism la o reprezentanța RAR din țară, însă în urma examinării modelul a fost respins. Ulterior, bărbatul a revenit pentru ITP, după ce ar fi „remediat" problemele, arată o postare pe Facebook a Registrului Auto Român.

Publicat in Social
Zeci de persoane din judeţul Botoşani diagnosticate cu COVID-19 au prezentat, în urma secvenţierilor realizate în laboratorul de analize al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi, două tulpini ale virusului.

Publicat in Moldova
Patru persoane au fost reţinute pentru 24 ore de procurorii DIICOT Iaşi, fiind acuzate că au făcut parte dintr-o grupare de criminalitate organizată care a sustras utilaje agricole şi autoturisme din Franţa şi Italia.

Publicat in Justitie
O dronă care transporta țigări de contrabandă a aterizat joi în curtea unei femei din județul Suceava. Speriată, femeia a sunat la 112.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3