fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 02 Aprilie 2022

Cadavrele a cel puţin douăzeci de bărbaţi îmbrăcaţi în civil au fost găsite sâmbătă pe o singură stradă din Bucha, un oraş la nord-vest de Kiev pe care soldaţii ucraineni tocmai l-au recucerit de la forţele ruse, relatează AFP, citat de HotNews.

Publicat in Panorama
Trupul neînsufleţit al fotojurnalistului ucrainean Max Levin, care dispăruse în timp ce lucra la nord de Kiev, a fost descoperit vineri de poliţie, a informat sâmbătă Institutul pentru Mass-Media din Ucraina, citat de EFE.

Publicat in Panorama
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a avertizat pe cei care colaborează cu ruşii în zonele aflate sub controlul Moscovei din sudul Ucrainei să nu accepte locurile de muncă oferite de ocupanţi, transmite sâmbătă dpa.

Publicat in Eveniment
Un accident rutier în care au fost implicaţi o femeie din Ucraina şi cei trei copii ai acesteia a avut loc, sâmbătă, pe raza localităţii Târgu Frumos, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Publicat in Social
Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL).

Publicat in Parlament
Trei incendii violente s-au produs, sâmbătă, în comuna Miroslava din judeţul Iaşi, la o fabrică de mobilă, o hală de vopseluri şi la un bloc de locuinţe, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, conform Agerpres.

Publicat in Social
O tragedie s-a produs, vineri seara, într-un sat din județul Vaslui. O copilă și-a pierdut viața într-un incendiu care a cuprins locuința familiei, iar alți doi minori și un adult au ajuns la spital cu arsuri grave.

Publicat in Moldova
O profesoară din Rusia a fost arestată după ce a fost reclamată la poliție de către elevii săi pentru că a făcut comentarii împotriva războiului, potrivit presei locale, citate de BBC.

Publicat in Panorama