fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 27 Aprilie 2022

Un număr de 15 persoane au fost aduse la audieri după ce procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi au efectuat 13 percheziţii domiciliare în judeţul Iaşi.

Publicat in Justitie
Comisia Europeană a propus miercuri suspendarea, pentru o perioadă de un an, a taxelor la import pentru toate exporturile din Ucraina către Uniunea Europeană, informează un comunicat de presă al Executivului comunitar.

Publicat in Eveniment
Presa de la Tiraspol a publicat imagini cu video cu momentul presupusului atac asupra clădirii aşa-zisului Minister al Securităţii de Stat din Transnistria.

Publicat in Moldova
Un cunoscut om de afaceri din Reşiţa a fost găsit mort în propria maşină, într-o zonă cu multe serpentine şi râpe adânci. Familia anunțase dispariția bărbatului încă de vinerea trecută, iar descoperirea cadavrului a dat naștere la diverse scenarii.

Publicat in Social
Mobilier vechi, rupt și mucegăit, frig și băi nefuncționale. De asta spun că au avut parte unii dintre elevii care au participat la Olimpiada Națională de Limba Franceză, organizată în Craiova.

Publicat in Educatie
Preşedintele francez Emmanuel Macron a fost ţinta unui tir cu roşii cherry, în timp ce discuta, miercuri, cu persoane venite să-l primească la Cergy, unde efectuează prima vizită după ce a fost reales.

Publicat in Eveniment
Armata ucraineană a afirmat marţi seară că a bombardat poziţii ruseşti pe Insula Şerpilor din Marea Neagră, transmite AFP, citat de Digi24.

Publicat in Eveniment
Zece cumpărători europeni de gaz rusesc şi-au deschis conturi speciale în ruble la Gazprombank, iar patru au efectuat deja plăţi în moneda rusă, a dezvăluit miercuri agenţia Bloomberg, care citează surse apropiate Gazprom, transmite EFE.

Publicat in Eveniment
Un antropolog britanic crede că un trib de „hobbiți” (specie umană timpurie, care a primit numele personajelor din seria fantasy din cauza înălțimi mici, de cel mult 1,2 metri) încă ar putea trăi ascuns într-o pădure din Indonezia, după ce oasele a 13 creaturi asemănătoare „hobbiților” au fost găsite în 2003.

Publicat in Panorama
Conform Dezvaluirea.ro, DNA a mai deschis un dosar la Primăria Iași pe subiectul edificării unui bloc pe Șoseaua Iași-Voinești. Ancheta a fost publicată în exclusivitate de REPORTER DE IAȘI în 4 aprilie anul acesta.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Pagina 1 din 3