fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 07 Ianuarie 2023

Spitalul de Boli infecțioase „Sf. Parascheva” din Iași a suspendat programul de vizite începând de vineri, din cauza numărului mare de pacienți cu afecțiuni virale.

Publicat in Sanatate
O familie din Brașov este în doliu după ce un copilaş de trei ani și-a pierdut viața. Surse medicale spun că avea gripă, dar și alte complicații, apărute în urmă unei infecții cu o bacterie.

Publicat in Sanatate
Un bărbat de 41 de ani din localitatea Bodo a fost reţinut pentru 24 de ore, sâmbătă, de poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ, pentru infracţiunea de distrugere, după ce i-a dat foc autoturismului soţiei.

Publicat in Social
Conducerea AUR a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Dumitru Viorel Focşa, acuzat că şi-a bătut soţia. În plus, AUR îi cere acestuia să demisioneze din Parlament.

Publicat in Parlament
Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost găsit mort în camera unui hotel din Târgu Jiu, unde era cazat.

Publicat in Social
Preşedintele Vladimir Putin a participat sâmbătă la slujbă de Crăciun oficiată într-o catedrală din Kremlin în loc să se alăture credincioşilor, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Publicat in Eveniment
Un preot a căzut în mare în momentul în care a vrut să arunce crucea, de Bobotează. Totul s-a întâmplat în Italia, într-o comunitate de români.

Publicat in Panorama
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) anunţă că a extins verificările la furnizorii restaurantelor din zona Piaţa Alba Iulia din Capitală, fiind retrase de la consum circa 2,8 tone de carne.

Publicat in Social