fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 17 Februarie 2023

Mai mulți medici din Iași și Brașov sunt cercetați de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție după ce ar fi implantat la zeci pacienți pacienți cu afecțiuni cardiace dispozitive medicale recuperate de la cadrave.  

Publicat in Sanatate
Muzeul Național al Literaturii Române Iaşi anunță debutul înscrierilor în cadrul Concursului Naţional „Ion Creangă” de creaţie literară – Povești, ajuns la ediția a XXXI-a.

Publicat in Social
Social-democrații ieșeni au organizat astăzi, la Bârnova, o conferință de presă la care au participat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași, deputatul Silviu Macovei și președintele PSD Bârnova George Tincu.

Publicat in Politica Locala
Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce ar fi tâlhărit un ofiţer de poliţie.

Publicat in Moldova
Un tânăr de 19 ani din Brăila este cercetat pentru furt, după ce a sustras un autoturism parcat în zona trecerii bac Brăila-Smârdan şi l-a vândut la fier vechi, informează vineri IPJ Brăila.

Publicat in Social
Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile după ce a lovit cu pumnul un poliţist care l-a dus la spitalul din Negreşti Oaş pentru recoltarea de probe biologice, informează, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Publicat in Justitie
Un bărbat din Statele Unite a dezvoltat un „incontrolabil accent irlandez" după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată, în pofida faptului că nu a vizitat niciodată Irlanda, au anunţat cercetătorii din Statele Unite, citaţi vineri de BBC.

Publicat in Panorama
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, vineri, încetarea procesului penal împotriva deputatului PNL de Prahova Mircea Roşca, acuzat de trafic de influenţă, după ce faptele pentru care acesta era acuzat s-au prescris, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Comisarii pentru Protecţia Consumatorilor au aplicat amenzi în valoare de 7,3 milioane de lei unor magazine Lidl din toată ţara şi au decis oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficienţelor, în cazul a 38 de unităţi, pentru nereguli constatate în timpul controalelor efectuate în acest an.

Publicat in Social
Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce au luat cu forţa o tânără din curtea casei sale din Porumbacu de Jos şi au dus-o în municipiul Blaj, judeţul Alba, informează, vineri, un comunicat de presă al IPJ Sibiu, relatează Agerpres.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3