fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 27 Februarie 2023

Cinci cetăţeni din Bangladesh au fost descoperiţi pe raza comunei Cristeşti din judeţul Iaşi, după ce au trecut ilegal frontiera de stat din Republica Moldova în România, peste râul Prut, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Publicat in Social
Operatorul aerian low-cost Wizz Air va suspenda toate zborurile către şi dinspre Chişinău, începând din data de 14 martie, ca urmare a evoluţiilor recente din Moldova şi a riscului ridicat, dar nu iminent, din spaţiul aerian al ţării, a anunţat, luni, operatorul aerian.

Publicat in Moldova
O barjă încărcată cu peste 1.000 tone de nisip, care făcea parte dintr-un convoi, s-a scufundat pe canalul Poarta Albă - Midia Năvodari, a informat luni Autoritatea Navală Română.

Publicat in Social
Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a anunţat, luni, că noile legi ale Educaţiei conţin proceduri clare de intervenţie în situaţii de violenţă şcolară, subliniind că profesorii cercetaţi pentru violenţă împotriva elevilor nu vor mai putea să desfăşoare activităţi didactice cu elevii.

Publicat in Educatie
Grupul Calzedonia, unul dintre cei mai puternici retaileri de modă din lume, va aduce, în ansamblul mixt Palas Iaşi, brandurile Calzedonia, Intimissimi și Intimissimi UOMO, ca parte a planului său de extindere în ţara noastră şi a strategiei companiei IULIUS de a implementa concepte de shopping cu prezență unică în regiune. Grupul italian se va alătura portofoliului de branduri de la Palas în cursul acestui an.

Publicat in Timp Liber
Poliţiştii de frontieră din vama Nădlac II au depistat un cetățean din Bangladesh, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascuns în portbagajul unui autoturism.

Publicat in Social
Ministerul Justiției a transmis, luni, două propuneri noi pentru șefia Parchetului General și la DNA: Alex Florența, respectiv Marius Voineag, propunerile Ministerului Justiției.

Publicat in Justitie
Un bărbat de 34 de ani din Bârlad, beat și fără permis de conducere, s-a urcat la volanul unei mașini și a lovit două căruțe oprite pe trotuar. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit că în mașină se afla și proprietarul vehiculului, la fel de beat, pe scaunul din dreapta. Ambii s-au ales cu dosar penal, scrie Vremea Nouă.

Publicat in Moldova
Președintele mexican Andrés Manuel López Obrador a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu ceea ce spune că este o creatură de pădure din folclorul mayaș. „Totul este mistic”, a scris el într-o postare pe Twitter, însoțită de două fotografii, inclusiv una în care susține că apare un „alux”. Imaginile au devenit virale, iar glumele la adresa șefului de stat nu au întârziat să apară.

Publicat in Panorama
Un traficant de droguri thailandez și-a făcut mai multe operații estetice pentru a arăta ca un coreean, în speranța că nu va fi recunoscut și va scăpa de oamenii legii.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3