fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 18 Martie 2023

Mai multe femei din organizația PSD Cluj s-au bătut, conform presei locale, una dintre ele ajungând la spital.

Publicat in Administratie Locala
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna şi procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Covasna au descoperit, în urma unei percheziţii, un laborator de cultivare şi prelucrare de droguri de mare risc.

Publicat in Justitie
Un tânăr de 19 ani din localitatea Dângeni a fost reţinut de poliţişti după ce a fost surprins, de două ori într-o zi, în timp ce conducea fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Fostul preşedinte american conservator Donald Trump a spus sâmbătă că se aşteaptă să fie arestat marţi şi a făcut apel la manifestaţii, înaintea unei posibile inculpări într-un caz de plată din 2016 pentru a cumpăra tăcerea unei actriţe de filme porno cu care ar fi avut o aventură, relatează AFP şi Reuters.

Publicat in Eveniment
Un mire a uitat să meargă la propria nuntă după ce s-a îmbătat și și-a pierdut cunoștința. Mireasa s-a răzbunat și i-a luat familia ostatică. Incidentul a avut loc în statul indian Bihar, potrivit Gulf Today.

Publicat in Panorama
Curtea de Apel Oradea a început dezbaterile în cazul poliţistului orădean trimis în faţa instanţei pentru delapidare şi condamnat de Judecătoria Oradea la o pedeapsă cu suspendare după ce şi-a lăsat maşina de serviciu pe mâna lui Victor Micula. 

Publicat in Justitie
Comuna Mircești se află printre cele șase comune din județul Iași care vor beneficia de construcția și dotarea unei școli noi, la standarde moderne de studiu. Primarul USR Leon Bălteanu a avut deja o primă întrevedere cu o comisie a Băncii Mondiale. „Întâlnirea cu comisia a decurs bine și am încredere că toți pașii proiectului vor fi îndepliniți la timp, căci elevii au nevoie de noua școală cât mai repede. Educația copiilor noștri reprezintă viitorul nostru, al tuturor, a declarat Leon Bălteanu, primarul din Mircești.

Publicat in Politica Locala
Parchetul Uniunii Europene şi DNA cercetează contractul de achiziţie încheiat de Poliţia Română cu firma Automobile Bavaria, pentru cumpărarea a 600 de maşini BMW, relatează Europa Liberă.

Publicat in Justitie