fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 02 Iunie 2023

O tânără de 23 de ani, pasionată de filme și de cărți bazate pe crime reale, a fost arestată, miercuri, în orașul sud-coreean Busan, după ce a ucis și dezmembrat o femeie, au anunțat autoritățile locale.

Publicat in Panorama
Un şofer din judeţul Buzău a fost prins, vineri, circulând cu viteza de 243 de kilometri pe oră, pe un tronson din autostrada A3, în judeţul Braşov.  

Publicat in Social
Pentru un grup de copii din Giurgiu, vacanța la munte s-a încheiat mai repede cu două zile decât plănuiseră. O parte dintre ei au ajuns de joi noapte la spitalele din Brașov cu simptome de toxiinfecție alimentară.

Publicat in Sanatate
Au trecut șapte ani de la accidentul aviatic SMURD în care un echipaj de salvare aeriană de la Iași a murit în timpul unei misiuni în Republica Moldova.

Publicat in Social
Copilul de 5 ani care a căzut, vineri, de la etajul 9 al unui bloc din municipiul Oneşti a decedat, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Publicat in Moldova
Aproape două treimi dintre români (66%) consideră că România trebuie să îşi păstreze forma de organizare politico statală şi să nu revină la monarhie aşa cum a fost până în 1947, relevă un sondaj al Avangarde dat, vineri, publicităţii.

Publicat in Social
În cadrul unui test virtual organizat de armata americană, o dronă a forțelor aeriene controlată de inteligența artificială a decis să își „ucidă” operatorul pentru a-l împiedica să intervină în eforturile sale de a-și îndeplini misiunea, a declarat un oficial luna trecută, citat de publicația The Guardian. Nicio persoană reală nu a fost rănită, dar inteligența artificială a folosit ”strategii extrem de neașteptate” în cadrul testului, pentru a-și îndeplini misiunea și a atacat pe oricine a intervenit.

Publicat in Eveniment
Poliţia australiană a arestat trei bărbaţi în legătură cu o încercare de a introduce în ţară peste 800 de kilograme de cocaină, ascunsă într-un transport cargo, au anunţat autorităţile locale.

Publicat in Eveniment
Soția președintelui României, Carmen Iohannis, a câștigat anul trecut din salariul de profesor 41.283 de lei, conform declarației de avere pe care a depus-o Klaus Iohannis pe 31 mai.

Publicat in Educatie
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în orele următoare în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, vestul Olteniei, precum şi la munte.

Publicat in Vremea
Pagina 1 din 2