fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 

Advertorial

Recuperarea în Geriatrie sau asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării pacienților vârstnici

Dr. Ioana Alexandra Sandu, Medic specialist Geriatrie și gerontologie, explică cum poate fi menținută viața activă la vârste înaintate prin prevenirea atrofiei, reabilitare cardiacă și terapie ocupațională


Marius BODEA (USR Iași): Lepădați-vă de Chirica! El s-a lepădat deja de voi!

Când va fi condamnat pentru toate golăniile imobiliare făcute în Iași, Mihai Chirica nu va putea să se ascundă nici măcar în Italia, patria fugarilor români. Mafia de acolo are, totuși, cod al onoarei și primarul penal ar fi imediat expulzat, că prea a făcut de rușine până și breasla hoților.

Monica BERESCU (USR Iași) / Guvernul Ciucă a avut un singur obiectiv: să păstreze în România sfidarea, nesimțirea și privilegiul. Mai mulți bani pentru ei, mai puțini pentru români!

USR a făcut bilanțul cabinetului de miniștri condus de Nicolae Ciucă, înainte de producerea rocadei. Guvernarea PSD-PNL nu ar fi fost posibilă fără președintele Iohannis, cel care a adus PSD la guvernare, cel care a distrus PNL și l-a făcut o remorcă la PSD, cel care a oprit modernizarea României, cel care a eșuat în mod catastrofal în proiectul «România Educată». Venirea la putere a guvernului PSD-PNL a fost începutul uneia din cele mai mari expansiuni ale sectorului public din istoria recentă. Doar în primul an de guvernare sectorul public a adăugat peste 30.000 de noi angajați, iar cheltuielile cu achiziții cu bunuri și servicii au explodat.

Senatorul Maricel Popa: Primarul - ciocoi din Bârnova, afaceri imobiliare cu iz penal, de ordinul milioanelor de euro

Vreau să vă aduc în atenție un caz revoltător. Un primar PNL a transformat una dintre cele mai frumoase suburbii ale Iașului, comuna Bârnova, într-o moșie personală. În ultimii 2-3 ani, liberalul Mihai Bălan și familia sa au dat adevărate tunuri imobiliare, afaceri cu pronunțat iz penal, de ordinul milioanelor de euro.

În prag de 1 iunie, Târgul Educațional ,,Aventura Verii”, din Palas, le-a pregătit copiilor cel mai frumos program de vacanță

Cauți idei pentru ca cel mic să se bucure de vacanță și să învețe, totodată, o mulțime de lucruri? Vino la Palas, înscrie-l la unul dintre cluburile sau atelierele prezente cu ofertele lor în Atriumul Palas și vei fi sigur că cel mic va avea ce nota în jurnalul de vacanță!

Îmbinarea utilului cu plăcutul: Cum proiectele mixed-use îmbunătățesc experiența angajaților și productivitatea afacerii

Pe piața muncii extrem de competitive de astăzi, companiile caută în mod constant modalități de a atrage și de a păstra angajații de top.

LABORATOARELA PRAXIS: Virusul varicelo-zosterian

Cunoscut și sub numele de herpesvirus uman 3 sau alfaherpesvirus uman 3, este unul dintre cele nouă virusuri herpes cunoscute care pot infecta oamenii. Provoacă varicela, boala care afectează frecvent copiii și adulții tineri și zona zoster la adulți, dar mai rar la copii.

Singurul târg de design vestimentar din România de unde poți cumpăra ce vezi pe catwalk, în Atriumul Palas. Premieră la Romanian Fashion Week: bursă pentru un tânăr designer

Romanian Creative Week, evenimentul care adună la un loc cel mai mare număr de industrii creative, la nivel european, organizează în weekendul 26 - 28 mai 2023, în Atrium Palas Iași, târgul de design vestimentar Creative Collective. Particularitatea acestui târg, susținut de UniCredit Bank, în parteneriat cu Iulius și Federația Patronatelor Industriilor Creative, este că o parte dintre creațiile care vor fi văzute în timpul show-urilor de modă Romanian Fashion Week vor putea fi cumpărate, a doua zi, de la târg.

Începe Romanian Fashion Week. Celebrul model al anilor ’90, Ana Sidor Crișan, oferă o lecție de asumare pe catwalk-ul din parcul Palas

Romanian Fashion Week deschide weekend-ul frumuseții la Iași, în cadrul Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești. Nu mai puțin de 50 de show-uri de modă, zeci de designeri tineri și consacrați, sute de modele vor asigura spectacolul pe impresionantul catwalk din parcul Palas, între 26 și 28 mai.

Monica Berescu (USR Iași): PNL și PSD joacă leapșa cu guvernarea și cu viitorul țării

Cel mai bine vezi un om politic în momente de criză, în care cei aflați la putere trebuie să găsească soluții pentru a rezolva problemele cetățenilor.

Pagina 1 din 8

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30