fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Morel, în dreapta, alături de Contesa Diana Alexandroae, fotomodel la Kasta Morrely, și de membrii Casei Regale Rurikovici: Maximus (al doilea din dreapta) și unchiul acestuia, Mare Maestru al Cavalerilor de Malta Morel, în dreapta, alături de Contesa Diana Alexandroae, fotomodel la Kasta Morrely, și de membrii Casei Regale Rurikovici: Maximus (al doilea din dreapta) și unchiul acestuia, Mare Maestru al Cavalerilor de Malta

Morel Bolea și-a luat titlul de „Conte” la o casă regală-fantomă și e numit „Excelența Sa” în Curierul de Iași, ziarul Primăriei


Liderul Kasta Morrely, Morel Bolea, este membru al unei ciudate case „regale și imperiale” cu sediul în Danemarca. Membrii acesteia susțin că s-ar trage dintr-o familie nobiliară de origine rusă, care a domnit înaintea Romanovilor și ar fi acum în exil.

Între membrii „Dinastiei Imperiale Rurikovich” se numără chinezi, ruși, danezi, maltezi, spanioli, dar și români. Morel Bolea, liderul Kasta Morrely și Eurodemos, alături de Diana Alexandroae, președinta Kasta Morrely, sunt conte și contesă, membri ai nobilimii Casei Imperiale Rurikovich.
În același timp, sunt și membri ai vechiului Ordin Suveran al Sfântului Ioan al Ierusalimului, Cavalerii ospitalieri (ordin care a devenit Ordinul Cavalerilor de Malta).

Este un lung pomelnic de titluri nobiliare în jurul lui Morel Bolea, motiv pentru care pretinde să i te adresezi cu „Excelența Sa”. Șeful organizației de tip sectar din Iași își mai atribuie și titlul de doctor și gradul de locotenent-colonel în Garda Imperială Rurikovich. Suntem mai mult în Războiul Stelelor decât viață reală.

Liderul suprem Maximus a lucrat în construcții

Liderul Casei Regale și Imperiale Rurikovich, în care Morel Bolea este conte și președinta Kasta Morrely contesă, a preluat dinastia anul trecut. Mesajul postat pe pagina casei este sec: aici nu este democrație, toți facem ce spune Hans Maximus Cabrera Lochaber Rurikovich.
La descrierea liderului Maximus, se precizează: „Marele Prinț Maximus este șeful Casei Regale. Este căsătorit și are 5 copii. În adolescență, a lucrat adesea cu tatăl său în proiecte de construcții. După aceea, a reușit să aibă propriile companii. Este un tată bun, un fiu, un frate, un prieten adevărat. El i-a ajutat întotdeauna pe cei care au nevoie și caută în fiecare zi motive pentru a lucra pentru un viitor mai bun”.

Morel Bolea are și gradul de locotenent colonel în Garda Regală a unui suveran care nu există

Regina s-a chinuit mai mult singură cu copiii

Următoarea descrisă este Marea Prințesă Charlotte, soția lui Maximus, care este „soție și mamă”. Informațiile sunt contradictorii față de cele anterioare, în care regele era menționat ca un „tată bun” al cinci copii: „Ea a crescut copiii în mare parte singură, deoarece Maximus a fost adesea ocupat cu probleme legate de Casă și Istorie. A fost mereu acolo pentru a susține familia și Casa Regală”.
Sunt apoi nominalizați cei cinci prinți: Oliver (25 de ani, urmașul la tron), Alexandru (23 de ani), Isabell (17 ani), Theodor (16 ani) și Patrizia (13 ani).
Toată familia regală locuiește în Danemarca și se supune în totalitate legilor țării. Pe site-ul Casei Regale sunt atașate o mulțime de fotografii cu membrii familiei.

„Casa Regală și Imperială NU este o instituție democratică”. Șeful suveran are guvern și cabinet

Originile dinastiei, risipite în zorii Evului Mediu

Pe site-ul Casei Regale și Imperiale Rurikovich este menționată dinastia Rurik, domnitoare în Rusia Kieveană (din 862) și în cnezatele succesoare ale acesteia - Galiția-Volînia, Vladimir-Suzdal, Marele Cnezat al Moscovei ca și Țaratul Rusiei. Dinastia a fost fondată în anul 862 de Rurik, domnitorul Novgorodului. La mijlocul secolului al XII-lea, Rusia Kieveană s-a dezintegrat în mai multe cnezate independente, fiecare având ca monarhi membri ai dinastiei Rurik.
Ivan cel Groaznic a fost membru al dinastiei Rurik, dar istoria notează că spița s-a stins odată cu moartea țarului Fiodor I, în 1598. După dispariția acestuia a fost o perioadă de instabilitate de 15 ani, rezolvată în 1613, când pe tronul Rusiei a urcat Mihail I, fondatorul dinastiei Romanovilor.

Lovitură de stat în Casa Regală Rurikovich

Pe una dintre secțiunile site-ului Casei Regale și Imperiale Rurikovich apar și câteva nume ale unor foști membri. Câțiva dintre ei au fost înlăturați cu ocazia unei așa zise lovituri de stat. Povestea nu este foarte clară, dar un fost membru al Casei Regale Rurikovich, din Spania, Juan Francisco Coronatti, ar fi adoptat un copil, Laudaro Rodrigo Karab. S-a ajuns la proces, tânărul cerând să-i fie recunoscută apartenența la familia Rurikovich.
La proces, alți doi membri ai Casei au depus mărturie și Maximus a considerat acest lucru o lezare a prerogativelor sale, asemănând-o unei lovituri de stat.

Excelența Sa Morel Bolea e un fel de ambasador al Casei Regale Rurikovici, alături de indieni, japonezi și reprezentanți ai altor nații

Procese pentru titluri care nu reprezintă nimic

În presa spaniolă apare un proces prin care un bărbat în vârstă de 29 de ani, Jorge Álvarez, depune proces de paternitate împotriva lui Hans Maximus Cabrera Lochaber Rurikovich, pretinzând să fie declarat fiul descendenților prinților. Casa Imperială Rurikovici și-ar fi asumat până la proces relația de consanguinitate, în mai multe documente private.
Jorge Álvarez a descoperit, când avea puțin peste douăzeci de ani, că numele tatălui său, conform certificatului de la Starea Civilă, este fictiv. A aflat că tatăl său era membru al Casei Rurikovich.
El a contactat rudele, care au recunoscut realitatea  și l-au acceptat ca fiu, nepot și văr și l-au autorizat în documentele private ale Casei Imperiale să folosească numele de familie nobil. Jorge Álvarez a devebit Jorge Rurikovich. S-a ajuns la proces pentru că a dorit recunoaștere în actele oficiale ale familiei.
Alți câțiva membri ai casei excluși apar pe site cu fotografii, fiind acuzați de fapte de infracțiuni de drept comun. Printre ei este și o chinezoaică, Ying Huang Cui, acuzată că a folosit acte false.

Morel Bolea și principala sa colaboratoare, Diana Alexandroae, au titlurile de Conte și Contesă

Și directoarea Kasta Morrely este Contesă

Morel Bolea se prezenta de multe ori ca membru al Ordinului Cavalerilor de la Malta, organizație la care este conexată și Casa Rurikovici. Pe scurt, Marele Maestru al Cavalerilor de la Malta, Don Basilio Cali di San Lorenzo este, în același timp, unchiul lui Hans Maximus Cabrera Lochaber Rurikovich. Maximus este și membru al ordinului, alături de alți membri ai Casei sale Regale. Rurikovich menționează Ordinul Cavalerilor de Malta ca „aliați”.
Pe profilul de Facebook al președintei Kasta Morrely, Diana Alexandroae, figurează că este „contesă a Casei Rurikovich” și „S.E. Dame Grand Cross of Grace O.S.J. Malta” în cadrul Cavalerilor de Malta. Traducerea ar fi „Doamnă a Marii Cruci”, un ordin cavaleresc.

Excelența Sa apare permanent în oficiosul Primăriei, Curierul de Iași, finanțat din bani publici. Evenimentele Kasta Morrely se desfășoară în Sala Mare a Primăriei, iar Mihai Chirica e înconjurat de manechinele lui Morel Bolea

Acuzații de abuzuri sexual și practice sectare

Morel Bolea, fondatorul Kasta Morrely și Eurodemos, a fost acuzat de foste membre ale organizațiilor de grave abuzuri, inclusiv sexuale. Tinere din Iași au povestit, cu amănunte incredibile, pentru Rise Project și Libertatea că, atunci când erau minore au fost abuzate sexual de Morel Bolea.
Abuzurile au avut loc ca să fie integrate în echipă, ca test de acceptare. L-au descris pe Bolea ca individ extrem de gelos și posesiv, care nu lasă pe nimeni să se apropie de fetele de la asociații. Ancheta vorbește despre faptul că idolatrizarea liderului, izolarea de prieteni și familie, frica de societate și dorința de a face parte dintr-un grup sunt bazele manipulării lui Morel Bolea.
A apărut și această afirmație, că are pretenția să i se adreseze cu Excelența Sa. Trebuie menționat faptul că Primăria Iași este unul dintre sponsorii importanți ai asociațiilor, în ultimii ani. Casa Regală și Imperială Rurikovich tocmai l-a decorat pe Morel Bolea, cu ocazia Crăciunului, alături de alți nobili ai organizației.

Article image
* Chestie de gust: să organizezi prezentare de modă la o cumătrie. S-a întâmplat la botezul primei fete a primarului, în urmă cu 14 ani, eveniment petrecut la Restaurantul Onix * Internetul e plin de fotografii de la acțiunile Kasta Morely în care fiica primarului defila pe podium ca manechin-copil * A fost o perioadă în care Mihai Chirica și Morel Bolea erau foarte apropiați, spun surse apropiate primarului * În comunic...
Autor Iulian Mofteescu Anchete 17 Decembrie 2020

Article image
Cu doar o săptămână înainte de izbucnirea scandalului, Chirica le-a pus la dispoziție Sala Mare a Primăriei pentru o conferință ezoterică, fără nicio semnificație de interes public. Totuși primarul susține că nu îl cunoaște pe Morel Bolea și pe discipolele acestuia. Kasta Morrely și Eurodemos, entități înființate de Morel Bolea și finanțate de Primăria Iași, sunt în centrul unui scandal în care patronul spiritual este acuz...
Autor Iulian Mofteescu Anchete 18 Decembrie 2020


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top