fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Atac armat la o universitate din Rusia: un student și-a omorât cel puțin 8 colegi (VIDEO)

Atac armat la o universitate din Rusia: un student și-a omorât cel puțin 8 colegi (VIDEO)


Cel puțin opt persoane au ucise şi aproape 20 au fost rănite, ca urmare a unui atac armat care a avut loc luni, într-una din clădirile Universității de Stat din Perm (Rusia).

Bilanţul provizoriu indică faptul că 8 persoane au fost ucise.

Conform datelor preliminare, un tânăr a intrat într-una din clădirile universității și a început să tragă cu o mitralieră. Speriaţi, mai mulți studenți s-au refugiat în sălile de clasă ale universității, în timp ce alții au sărit pe fereastră, conform imaginilor luate de la fața locului. Este ultimul atac dintr-o serie cu care s-a confruntat Rusia în ultima vreme.

Trăgătorul se numește Timur Bekmansúrov, în vârstă de 18 ani, care înainte de atac a lăsat un mesaj pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Atacatorul a fost deja reținut, a confirmat universitatea.

Martori au declarat portalului independent Meduza că au văzut un bărbat în uniformă militară trăgând dintr-o puşcă mitralieră. Serviciul de presă al universităţii a declarat însă că focurile au fost trase dintr-un pistol traumatic.

Canalul Telegram „112” a relatat inițial despre cinci morţi şi şase răniţi. Aplicaţia Baza scrie că patru persoane au fost ucise, potrivit Meduza.

Postul de televiziune REN TV a difuzat imagini care arătau oamenii sărind prin ferestrele etajului al doilea al clădirii nr. 8.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Go to top