fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: btonline.ro Foto: btonline.ro

Distracție cu manele şi gesturi obscene la un centru de vaccinare din Botoşani: DSP deschide o anchetă


Scene incredibile au fost surprinse într-un centru de vaccinare din municipiul Botoşani. O parte a asistenţilor care-l deservau au organizat o distracţie cu manele şi momente comice. S-au filmat şi au publicat clipul pe o cunoscută reţea socială.

Imagini greu de crezut au fost făcute publice dintr-un centru de vaccinare din municipiul Botoşani. Este vorba despre cel amenajat la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”. În lipsă de botoşăneni care să se vaccineze, o parte a angajaţilor centrului au pus de o distracţie. S-au filmat dansând pe ritmuri de manele, au jonglat cu o minge de baschet, au încercat tot soiul de scenete cu tentă comică. În plus, pe una dintre imagini o angajată arată semne obscene. 

Toate clipurile au fost distribuite pe o reţea socială foarte populară. Nu se ştie deocamdată dacă respectivii angajaţi erau în timpul programului, la finalul acestuia sau într-o pauză. Cert este că DSP va face o anchetă la respectivul centru de vaccinare.

„Nu mă pot pronunţa acum, va trebui să discutăm cu acele persoane şi să vedem când au fost făcute acele filme şi în ce context. Dar nu este un lucru care să le facă cinste. Vom anunţa şi reprezentanţii Primăriei Botoşani, instituţie care este angajatorul direct al acestora.”, a precizat Monica Adăscăliţei, director DSP Botoşani pentru btonline.ro.

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac