fbpx
 
Delirul lui Rasputin al Moldovei în inima ortodoxiei, la Mănăstirea Durău: „Dacă te-ai vaccinat, ești mort!” / VIDEO

Delirul lui Rasputin al Moldovei în inima ortodoxiei, la Mănăstirea Durău: „Dacă te-ai vaccinat, ești mort!” / VIDEO


* Protosinghelul Teodosie Paraschiv este duhovnicul Mănăstirii Durău, loc emblematic pentru Mitropolia Moldovei, unde Prea Fericitul Daniel voia să facă un Athos al României
* Predicile de liturghie ale călugărului cu grad înalt sunt stupefiante: vorbește ore întregi enoriașilor despre Guvernul Mondial creat de extratereștri, despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin și despre magneți la locul injecției
* El spune, duminică de duminică, sutelor de enoriași: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”
* REPORTER a intrat în posesia unor înregistrări halucinante: un preot ortodox cu discurs anti-occidental, care afirmă că în Occident sunt păgânii și că Dumnezeu este singurul care te protejează de Covid
* Teodosie Paraschiv își vinde cuvântările adunate într-un volum și un CD chiar la ușa bisericii, fără niciun bon fiscal
* La toate chioșcurile din curtea mănăstirii evaziunea e la ordinea zilei, nimic nu se fiscalizează
* Înregistrări audio și video în interiorul articolului. Cazul Tanacu a reînviat la scară mare

Toate teoriile conspiraționiste despre COVID-19 și despre vaccin predicate de un singur om: Teodosie Paraschiv, protosinghel, duhovnicul Mănăstirii Durău.

Cea mai tranșantă declarație a lui Teodosie Paraschiv: Biserica nu trebuie să facă propagandă pro-vaccin, care este o campanie satanistă

 

La slujbe, pe un CD și într-o carte, afirmațiile preotului sunt absolut halucinante. Sunt susținute aberațiile cu implantarea de cipuri, controlarea funcțiilor organismului prin rețelele 5G, teoria cu nanoparticole, oameni de care se lipesc magneți la locul injecției. Vaccinul este considerat otravă, însăși existența acestei pandemiei este negată. Scopul ar fi, susține preotul, reducerea masivă a populației de pe Pământ și instalarea unui Guvern mondial.

 

 

„Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist care este omul Diavolului. Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin”, a spus Teodosie Paraschiv într-una dintre predicile sale.

Extratereștrii, de fapt niște demoni, fetușii avortați și sataniștii sunt alte grozăvii invocate. Cartea și CD-ul se vând pe treptele bisericii, o măicuță le dă direct dintr-o cutie de carton, fără bon fiscal.

În cartea sa, preotul împrăștie cel mai profund discurs conspiraționist: OMS va eutanasia 95% din populația lumii

 

Slujba din 3 octombrie 2021: „Vaccinul ne modifică ADN-ul”
Exemplele sunt fără echivoc. Iată câteva fragmente dintr-o înregistrare realizată de un enoriaș la slujba din curtea Mănăstirii Durău. Pe 3 octombrie 2021, deci acum trei săptămâni. Vorbește părintele Teodosie Paraschiv:


„Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri. Scopul acestor vaccinuri sau așa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Care să putem ușor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G. Reducerea populației prin vaccinare, găsiți aici (în carte – n.r.) declarațiile oamenilor politici despre cum vor să reducă populația. Prin vaccinare (...)”.

 

Duhovnicul mănăstirii susține că există magneți la locul injectării pentru că sunt nanoparticule

 

„Guvernele primesc tehnologie de la demoni”
„Problema este că aceste civilizații extratereste sau acești extratereștri nu sunt altceva decât demoni. Înțelegeți? Ei sunt aduși pe Pământ prin tot felul de experiențe. Guvernele primesc tehnologie din partea acestor demoni și caută ca prin intermediul tehnologiei să li se faciliteze venirea în planul nostru tridimensional material. Pentru că ei sunt duhuri. Ei trăiesc în alte dimensiuni. Dar nu pot să se manifeste în lumea asta decât dacă li se creează un mediu. Adică, roboți biologici care nu au suflet. De exemplu, se creează corpuri de om clonate, dar n-au suflet. Și-atunci vin demonii aceștia și intră în aceste clone și se manifestă în lumea noastră. De asemenea, cum vă spuneam, inteligența artificială va fi un mijloc prin care acești demoni sau extratereștri, cum vreți să-i numiți, vor să ne controleze pe fiecare dintre noi”.

Volumul din 2020 al lui Teodosie Paraschiv conține teorii halucinante, care resping viața modernă, știința, tehnologia, similar talibanilor teroriști din Afganistan

 

„Eu încerc să vă protejez. Vaccinul distruge sistemul imunitar”
„Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Ți-ai semnat condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt vaccinuri, repet. Aveți mare, mare grijă. Și nu lăsați ca să vă fie, cumva, otrăviți copiii. Indiferent ce v-ar spune ei. Dacă vă iubiți copiii, nu-i lăsați. Eu, de aici din fața Sfântului altar, nu pot să predic altceva, încerc să vă protejez”.„Dacă credem în Dumnezeu, nu ne temem de nimic. Dumnezeu este cel care ne apără. Ai sistemul imunitar puternic, nu s-atinge niciun virus de tine. Dacă ți-ai distrus sistemul imunitar degeaba ai să iei medicamente și să te vaccinezi. Se știe foarte clar că vaccinurile, indiferent care ar fi ele, sau medicamentele nu fac altceva decât să distrugă sistemul imunitar. Frica distruge sistemul imunitar”.

Pe 3 octombrie, preotul călugăr și-a parcat mașina pe iarbă, chiar lângă biserică, fiind singurul căruia i s-a acceptat un asemenea sacrilegiu. Teodosie n-a folosit parcarea amenajată 50 m mai încolo

 

„Toți mai marii lumii promovează păgânismul”

Anterior, în 2020, Teodosie Paraschiv a scos un CD cu titlul „Cuvinte de suflet”. Pe acesta se află 28 de cuvântări la duminicile de peste an, majoritatea ținute la Mănăstirea Durău (Neamț). Au o durată totală de peste 12 ore.

Iată câteva fragmente din partea 1, intitulată „Despre mărturisirea dreptei credințe”:

„(...) Reînvie cu putere păgânismul. De fapt, noi, astăzi, iubiți credincioși, ne aflăm într-o perioadă postcreștină. Îi spun postcreștină pentru că vedem că toți mai marii lumii promovează păgânismul și sunt pe față împotriva creștinismului.

Noi suntem într-un război nevăzut chiar dacă nu este declarat, noi suntem într-un război nevăzut cu duhurile cele rele și cu toți cei care vor să distrugă biserica lui Hristos și credința cea dreaptă. Vedeți cât de multe lucruri se întâmplă în jurul nostru.

Să nu trecem nepăsători pe lângă ele sau să considerăm că sunt lucruri întâmplătoare. Nimic nu este întâmplător. Totul este pus la cale în așa fel încât să lovească în dreapta credință. Inclusiv, observați că și această epidemie de coronavirus nu este întâmplătoare. Ea are mai multe scopuri”.

Teodosie de la Durău susține că vaccinurile sunt acțiuni satanice și îl acuză pe Patriarhul Bartolomeu că a trădat Biserica, pentru că a acceptat știința ca pe un dar de la Dumnezeu

 

„Guvernul s-a aliat cu sataniștii ca să reducă populația”

„În primul și primul rând și principalul scop este de a grăbi instaurarea unui Guvern mondial. Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist care este omul Diavolului. Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin.

Vedeți că cei care sunt astăzi mai mari în țara noastră s-au coalizat cu acești sataniști și cu acești dușmani ai bisericii și tot fac presiuni asupra bisericii și asupra noastră ca să nu mai venim la biserică, dacă s-ar putea de Paști să nu se mai facă slujbe de frica virusului. Pe care tot ei l-au răspândit și-l răspândesc ca să reducă populația.

Că știți că sunt documente oficiale, nu sunt povești. Sunt documente oficiale și declarații oficiale că suntem prea mulți pe pământul ăsta. Și că trebuie populația să fie redusă prin toate mijloacele posibile.

Primul mijloc care este folosit este avortul. Se promovează milioane și milioane și sute de milioane de avorturi. Toate astea sunt crime rituale, păgâne, aduse pe altarul Diavolului.

De asemenea, crime rituale sunt toți cei care acceptă prevalarea de organe. Oamenii aceia nu sunt morți, sunt oameni vii care sunt hăcuiți și tăiați bucăți în ritualuri criminale și satanice. Și după aceia organele sunt vândute pe bani mulți”.

Protosinghelul neagă pandemia: „Totul este o minciună!”. Teodosie susține că populația lumii va fi redusă la 800 milioane de locuitori

 

„Scopul lor este să introducă sterilitate la tineri”
„Vedeți că toți acești sataniști, că nu le pot spune altfel, că sunt criminali, și-au votat legea asta a vaccinării obligatorii. De ce credeți? De ce atâta grabă să se vaccineze toată lumea? De ce ăla care vrea să se vaccineze, n-are decât să se vaccineze? El este vaccinat și virușii nu se ating de el. De ce să se teamă de mine care nu vreau să mă vaccinez?

Dar scopul lor este să otrăvească lumea. Pentru același motiv, să reducă populația. Să introducă sterilitate la copii și la tineri, iar pe cei bolnavi să-i omoare. Că și-așa, vedeți, că zic ei, nu mai sunt resurse pe pământ și nici bani să mai plătească pensii. Sunt criminali. Ce trebuie să facem noi? Să avem grijă să nu fim ca oile”.

Teodosie nu este o voce oarecare, ci ține slujbe în fața a sute de oameni veniți la Mănăstirea Durău din toată Moldova

 

Protosinghelul a scos și-o carte cu teoriile conspirației
Aceleași teorii sunt susținute și într-un volum tipărit care poartă semnătura aceluiași protosinghel Teodosie Paraschiv. „Materialul este structurat pe mai multe capitole care cuprind o încadrare istorică a «tainei fărădelegii», intaurarea sistemului de control total, vaccinarea în masă, transumanism, marea resetare și instituirea unui nou sistem de tranzacții financiare, care va înlocui actualul sistem monetar bazat pe dolar”, este descrierea cărții.

Preotul crede în teoria transumanismului, Oculta Mondială care va transforma oamenii în roboți

 

Om cu funcții importante în ierarhia clericală
În CD-ul invocat este, pe o pagină, și o scurtă prezentare a lui Teodosie Paraschiv. Astfel, potrivit sursei citate, acesta a absolvit Institutul Teologic Universitar din Sibiu în anul 1989 unde a urmat și cursurile de doctorat.

„În perioada 1989 – 2005, a lucrat în administrația bisericească, mai întâi ca funcționar administrativ, apoi ca secretar și consilier eparhial. În această perioadă a coordonat lucrările de pe șantierul Centrului Cultural-Pastoral «Sf. Daniil Sihastru» de la Durău (1992-1995), a fost director general al Fabricii de cherestea «Sf. Troiță» de la Mănăstirea Neamț (1996-1999), a îndrumat activitatea Postului de radio «Trinitas» în calitate de director tehnic (1999-2001), a coordonat Departamentul de Producție multimedia al Arhiepiscopiei Iașilor (2001-2005)”, se arată în respectiva prezentare.

Biserica în care slujește protosinghelul este în centrul unuia dintre cele mai mari complexe monahale din România. Mitropolia Moldovei a investit enorm la poalele Ceahlăului, pe care îl consideră muntele sacru al ortodoxiei

 

Are unul dintre cele mai mare grade din călugărie
Acum, Teodosie Paraschiv este protosinghel. „Pentru monahii merituoși, hirotoniți preoți, adică ieromonahii, sunt trei ranguri: singhel, protosinghel și arhimandrit. Protosinghelul poartă cruce și bederniță, iar arhimandritul mai primește și baston”, notează www.basilica.ro.

Statutul pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române, la art. 81, alin. (2) a statuat: „Rangurile monahale sunt: arhidiacon, singhel, protosinghel și arhimandrit, în cazul călugărilor, și stareță cu cruce (stavroforă) în cazul călugărițelor”.

La Durău (Neamț) este această mănăstire ortodoxă de călugărițe, sfințită în secolul al XIX-lea.

 

Article image
„Să nu furi”: un preot a rămas fără doctorat pentru că a plagiat masiv în teza sa despre Mitropolia Bucovinei. Hoțul este profesor de religie și a fost denunțat de alt preot La sfârșitul anului trecut, Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis retragerea titlului de doctor obținut în 2014 de Constantin Cenușă (58 de ani), un preot din județul Suceava. Culmea, l...
Autor cristi tanasa Anchete 15 Ianuarie 2021


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31