fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Pelerini români cu certificate false de vaccinare, suspectați că au răspândit virusul pe Muntele Athos

Pelerini români cu certificate false de vaccinare, suspectați că au răspândit virusul pe Muntele Athos


Nevaccinaţi au fost amândoi călugării de la Sfântul Munte care şi-au pierdut viaţa din cauza Covid, după ce au dezvoltat o formă gravă şi au ajuns să fie intubaţi. Duminică a fost anunţat decesul unui călugăr în vârstă de 59 de ani, la câteva zile după moartea unui alt călugăr de la Schitul Sfânta Ana, transmite publicația Proto Thema, citată de Rador.

Potrivit postului de televiziune Mega, monahul de la Schitul Sfânta Ana de la Muntele Athos îşi exprimase dorinţa de a se vaccina, dar nu a fost lăsat de stareţul lui. În acelaşi timp, la Sfântul Munte se luptă pentru viaţa lor şi alţi trei călugări care s-au îmbolnăvit de covid şi care nu sunt vaccinaţi.

Cum a scăpat din nou virusul de sub control la Sfântul Munte?

Potrivit primelor evaluări şi informaţii, autorităţile vorbesc despre mai mulţi pelerini din Balcani, în special din România, care intră în mănăstirile de la Sfântul Munte pe baza unor certificate false de vaccinare, ceea ce a permis o nouă răspândire a coronavirusului, care a dat o nouă lovitură, cu doi călugări decedaţi şi trei intubaţi.

 

Sursa: G4Media

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Go to top