fbpx
 
Foto: Jurnal de Vrancea Foto: Jurnal de Vrancea

Patru tineri din Focșani care făceau grătar pe balcon l-au scăpat de la etajul opt, în momentul în care jandarmii erau în fața blocului


Patru tineri care petreceau într-un apartament din Focșani au scăpat un grătar de la etajul opt. Luneta unei maşini a fost distrusă, momentul fiind observat de un echipaj de jandarmi, sosit la faţa locului din cauză că muzica era prea tare.

Unul dintre tineri a fost amendat, iar jandarmii au întocmit actele de sesizare penală pentru distrugere.

Potrivit www.jurnaldevrancea.ro, jandarmii au intervenit, duminică, la un incident petrecut pe Bulevardul Unirii din Municipiul Focşani.

Patru tineri petreceau pe un balcon aflat la etajul opt al unui bloc, iar muzica era la intensitate prea mare.

„În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare”, au transmis, pentru sursa citată, jandarmii din Focşani.

Aceştia au precizat că unul dintre tineri a coborât, a recunoscut că este grill-ul său şi l-a scăpat din greşeală de la balconul apartamentului.

Jandarmii l-au sancţionat pe bărbat cu amendă în cuantum de 200 lei pentru tulburarea liniştii şi i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: