fbpx
 
Avocat din Vaslui, cercetat după ce ar fi bătut un elev în fața școlii

Avocat din Vaslui, cercetat după ce ar fi bătut un elev în fața școlii


Un avocat din Vaslui este cercetat după ce ar fi bătut un copil în fața școlii unde învață fiul său. Incidentul a fost filmat și s-a petrecut chiar în fața dirigintelui victimei.

Scandalul a fost punctul culminant al unei situații tensionate de ani de zile în școală.

Bărbatul ar fi lovit cu pumnii și picioarele un elev de clasa a VIII-a, chiar de față cu dirigintele acestuia, în urmă cu câteva zile, relatează publicația „Vremea Nouă”.

Potrivit sursei citate, situația conflictuală ar fi întreținută de atitudinea fiului avocatului față de colegi, pe care i-ar trata cu superioritate, lăudându-se cu banii tatălui său, hainele și obiectele scumpe, dar și excursiile din țările exotice.

Acest lucru ar fi dus la o marginalizare din partea colegilor și la acțiuni de răzbunare.

Violențele ar fi avut loc după ce băiatul avocatului a fost luat cu salvarea de la școală, miercurea trecută, și dus la spital.

Dirigintele clasei a organizat o ședință cu părinții pe 26 septembrie, la patru zile de la violențe, pentru a tranșa această problemă.

„Cu siguranță atitudinea acestui copil îi este transmisă de acasă, pentru că și tatăl lui are același comportament. Ne-a jignit de atâtea ori pe grupul de WhatsApp, inclusiv pe domnul diriginte, ne-a amenințat, ne-a luat în râs. Am ajuns să ne rugăm ca în clasa a IX-a copiii noștri să nu aibă „norocul” să pice din nou în clasă cu acest băiat. El poate greșește nerealizând asta, însă când ești exclus din grup începi să-ți pui niște întrebări, să conștientizezi că e ceva în neregulă la tine”, a declarat unul dintre părinți, pentru sursa citată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță, în urma incidentului din fața școlii, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

„La data de 22 septembrie 2022, ora 16:20, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin plângere, de către un bărbat din Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeași zi, la ora 15.15, fiul său minor, în vârstă de 14 ani, ar fi fost agresat în vecinătatea unității de învățământ pe care o frecventează. Cu ocazia cercetării a fost indicat și un prezumtiv autor, tatăl unui coleg. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a precizat reprezentantul IPJ Vaslui.

Avocatul a recunoscut doar că a venit la școală pentru a-și lua fiul, care este supus „bullyingului”, dar neagă că l-ar fi lovit pe colegul acestuia, care s-ar fi împiedicat și a căzut.

„Nu am bătut pe nimeni. Înainte de toate, trebuie să vă spun că eu, în ziua respectivă, m-am dus să-mi iau copilul de la școală pentru că el, de vreo patru ani de zile, este victima acestui fenomen de bullying și nimeni nu ia nicio măsură”, a declarat el.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30