fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Colaj foto: lasiciliaweb.it Colaj foto: lasiciliaweb.it

Moarte învăluită în mister: Româncă ucisă cu o armă de vânătoare, în Sicilia


O româncă de 43 de ani care muncea la o fermă în Sicilia, Italia, a fost găsită împușcată în locuința pe care o avea acolo. Crima ar fi fost comisă cu o armă de vânătoare și deocamdată nu a fost reținut niciun suspect.

Ipoteza unui jaf ar fi exclusă, potrivit anchetatorilor italieni - pentru că locuința româncei nu fusese răvășită. Se conturează varianta unui omor premeditat, însă motivul crimei nu este cunoscut, arată Știrile PRO TV.

Românca era singură în Italia. Era divorțată, iar fostul ei soț și fiica ar fi în țară.

Georgeta Pop lucra în Italia la o fermă din regiunea Rotondella, nu departe de orașul Catania. Românca în vârstă de 43 de ani era divorțată și locuia singură.

Colegii ei de muncă au fost cei care descoperit-o împușcată în locuință. Au început să își facă griji pentru ea când au văzut că nu mai vine la serviciu și nici nu răspunde la telefon.

Silvia Dumitrache, președinte Asociația Femeilor din Italia: „Încă nu este clar dacă a fost ucisă în propria locuință sau a fost dusă acolo”.

Carabinerii au ridicat mai multe probe din locuința Georgetei și au transmis că cel mai probabil românca a fost ucisă cu o armă de vânătoare.

Mary Sottile, jurnalist: „Femeia a fost ucisă cu două focuri, ce puțin două. Nu a fost găsită arma cu care a fost ucisă Georgeta”.

Anchetatorii italieni exclud, deocamdată, varianta unui jaf urmat de un omor pentru că în locuința româncei nu a fost găsit nimic răvășit. Merg, în schimb, pe ipoteza unui atac premeditat.

Andrea di Grazia, jurnalist: „Au fost interogați atât colegii săi de muncă, care au dat alarma, cât și angajatorul său”.

Până acum, în cazul crimei nu a fost reținută nicio persoană. Fostul soț al Georgetei locuiește în România. Parchetul din Catania a deschis o anchetă pentru omor. Georgeta Pop avea o fiică în țară.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30