fbpx
 
Colaj foto: ISU Vaslui Colaj foto: ISU Vaslui

Un bărbat din Vaslui a dat foc la primărie, de nervi pentru că trebuia să plătească impozitul


Un bărbat din satul Lunca, comuna vasluiană Gherghești, a dat foc la primărie într-un exces de furie după ce a aflat că nu a plătit impozitul iar primăria nu îi mai plătește ajutorul pentru încălzire, scrie Vremea Nouă.

Datoria mare la impozit se pare că a fost cauzată și de faptul că taxa de salubrizare (gunoiul) este inclusă în impozitul anual care se achită la Primărie.

Bărbatul s-a înfuriat și a lovit cu pumnul o angajată a primăriei, i-a spart ochelarii, apoi a scos un cuțit cu care amenința că-i omoară pe cei din primărie, după care a aruncat cu benzină dintr-o sticlă și dat foc biroului primarului.

Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale altor săteni veniți se asemenea să-și ridice ajutorul pentru încălzire. În cele din urmă, individul a fost gonit de cetățeni și a fugit.

„Astăzi, 23 decembrie a.c., ora 09:54, polițiștii din Vaslui au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Lunca, comuna Gherghești, județul Vaslui, ar fi agresat o femeie, de 55 de ani, din aceeași localitate și ar fi incendiat o încăpere din cadrul unei instituții publice, amplasată în comuna Gherghești, județul Vaslui. Prezumtivul autor, bărbatul de 54 de ani, ar fi părăsit locul faptei, în acest moment fiind efectuate cercetări pentru depistarea acestuia. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere”, au transmis autoritățile.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31