fbpx
 

Atac armat la o ceremonie de absolvire a unui liceu din Richmond, Virginia. Doi morți și cinci răniți în schimbul de focuri


Individul înarmat a omorât două persoane şi a rănit alte cinci, a declarat şeful interimar al poliţiei oraşului, transmite CNN, citată de News.ro.

Veselia s-a transformat în teroare în jurul Monroe Park din Richmond, iar alte persoane au fost rănite în timp ce încercau să scape de focurile de armă, inclusiv o fetiţă de nouă ani care a fost lovită de o maşină, a declarat, marţi seară, şeful interimar al poliţiei din Richmond, Rick Edwards, reporterilor.

Poliţia a reţinut iniţial două persoane, dar ulterior a declarat că una dintre ele nu a fost implicată. Cealaltă, un tânăr de 19 ani despre care anchetatorii cred că ar fi cunoscut una dintre victime şi care avea patru pistoale, a fost reţinut, marţi seară, iar poliţia va recomanda două capete de acuzare pentru crimă de gradul doi împotriva sa, a declarat Edwards.

Au fost ucişi un student de 18 ani care a absolvit, marţi, şi un bărbat de 36 de ani, care asistase la ceremonie. Aceştia nu au fost identificaţi.

Împuşcăturile au avut loc în Parcul Monroe, după ceremonia de la Liceul Huguenot ţinută la Teatrul Altria, a declarat Matthew Stanley, oficial al şcolilor publice din Richmond. Parcul se află în campusul Virginia Commonwealth University, peste drum de teatru.

În afară de cei doi morţi, alte cinci persoane, un băiat de 14 ani şi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 şi 58 de ani, au suferit răni prin împuşcare. Patru dintre cei răniţi au avut răni care nu le pun viaţa în pericol, potrivit lui Edwards.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: