Traian Băsescu, primul loc pe lista PMP București la Senat: „Îmi propun să obțin cel mai mare scor cu putință”

Traian Băsescu, primul loc pe lista PMP București la Senat: „Îmi propun să obțin cel mai mare scor cu putință”


PMP a depus joi, la Biroul Electoral Muncipal Bucureşti, listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare. Fostul preşedinte Traian Băsescu deschide lista pentru Senat, iar preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, cea pentru Camera Deputaţilor.

 

„Am depus lista pe Bucureşti. (...) Candidez la Senat în speranţa că în această legislatură se va face parlamentul de 300 de parlamentari, în speranţa că vom readuce legea educaţiei la forma iniţială şi nu cea care a suferit 89 de modificări, în speranţa că vom reuşi noua lege a sănătăţii”, a spus  Băsescu, după ce au depus listele PMP Bucureşti la BEM.

 

El a mai spus că PMP îşi propune să obţină „cel mai mare scor cu putinţă”. ”În Bucureşti cred că vom lua un rezultat bun pentru că de urma mea a rămas ceva în Bucureşti, de când am fost primar general. Linia 41 o vedeţi, pasajul Basarab s0a dovedit a fi un proiect viabil”, a mai spus Băsescu.

 

Întrebat dacă candidatura Elenei Udrea ca independent pentru un mandat de deputat pe Bucureşti încurcă calculele PMP, Băsescu a spus: ”Nu cred”. ”Dânsa are un electorat al ei”, a spus fostul şef al statului.

 

Lista de la Senat a PMP Bucureşti este deschisă de Traian Băsescu, urmat de Radu Cristescu, Ghiorghiţă Liviu Goncea şi Ştefan Vlaston. La Camera Deputaţilor lista e deschisă de Valeriu Steriu, urmat de Eugen Tomac, Vasile Ştefănescu şi Ştefan Florescu.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Go to top