Maci (Poppy Reserve) Maci (Poppy Reserve)

Macii portocalii - flori incredibile în deşertul din Valea Antelope din California

Fiecare floare în deşert este un spectacol minunat, o mărturie a puterii naturii şi a uimitoarei capacităţi de a încânta. Şi uimeşte şi mai mult atunci când acest cadru minunat este imortalizat de un avion de la NASA.

Imaginile sunt captate dintr-un avion T-34 deasupra Văii Antelope, în deşertul californian, care în fiecare primăvară se acoperă de maci şi flori de câmp. Dar niciodată ca anul acesta: ploile abundente din sezonul trecut au creat o zonă mai extinsă de maci înfloriţi, văzută de sus ca pete intense de portocaliu, galben şi roşu.

Foto: Nasa / Jim Ross

„Meritul" este al macului portocaliu din California, o floare care se adaptează la căldură şi de asemenea mediilor deşertice, care înfloreşte primăvara. În această perioadă, macul se deschide dimineaţa şi se închide după-amiază târziu.

Foto: Nasa / Jim Ross

Atunci când temperaturile încep să crească, rădăcinile lor vor rămâne "latente" în subsol, supravieţuind zilelor toride de vară, pregătite să se regenereze în primăvara următoare.

 

Foto: Nasa / Jim Ross

Avionul T-34 de la Armstrong Flight Research Center de la NASA nu este un avion dedicat pentru a imortaliza florile, este o aeronavă pentru instruirea şi susţinerea misiunilor în scopuri de siguranţă.

Foto: Antelope Valley California Poppy Reserve State Natural Reserve

Foto: Antelope Valley California Poppy Reserve State Natural Reserve

Dar, aflându-se deasupra Poppy Reserve, rezervaţia macilor californieni, Jim Ross nu a putut rezista tentaţiei şi a surprins aceste imagini incredibile, pe care NASA a decis să le distribuie în întreaga lume.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Go to top