Florin Iordache: Am văzut că la anumite manifestări erau plicuri cu droguri pe jos

Florin Iordache: Am văzut că la anumite manifestări erau plicuri cu droguri pe jos


Deputatul PSD, Florin Iordache a declarat marți, la Parlament, că este nevoie de implicarea mai multor instituții publice care să ancheteze modul cum s-au derulat manifestațiile anti-PSD. Iordache susține că protestatarii au avut un comportament anormal și că este nevoie „să aflăm dacă acești oameni sunt cumva plătiți".

„Înclin să cred că aceste proteste și acești oameni care adresează invective, care au un comportament anormal cred că ar trebui să se oprească. Faptul ca adresează injurii, faptul că îi jignesc prin comportament pe cei care merg la miting și vor să asculte anumite discursuri. Este un comportament nedemn. Cred că mai corect si mai normal și instituțional vorbind, cred că doamna Carmen are dreptate. Cred că ar trebui să aflăm dacă acești oameni sunt cumva plătiți, cine îi plătește, de ce îi plătește. Cred că și alte instituții ar trebui să se implice nu numai Ministerul de Interne. Am văzut un comportament anormal. Trebuie văzut ce îi mână la un astfel de comportament", a declarat Iordache, la Parlament.

Totodată, Iordache susține că protestatarii ar fi fost „motivați” să participe și că ar fi văzut „plicuri cu droguri pe jos".

„Am văzut că la anumite manifestări erau plicuri cu droguri pe jos. Există suspiciunea că într-un fel sau altul au fost motivați. Acest comportament anormal creează suspiciunea dacă nu au fost plătiți de cineva, înseamnă că au alte resorturi pentru astfel de comportament", a mai spus deputatul PSD.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat marți, la Oradea, că poliția și jandarmeria identifică persoane și „vizualizează imaginile” pe care le dețin de la mitingurile PSD pentru sesizarea Parchetului. Ministrul de interne susține că la protestele anti-PSD s-a depășit planul contravențional și s-a trecut în cel penal.

 

Sursa: Hotnews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Go to top