fbpx
Niculiță aruncă o flegmă pe gardul vecinilor, un gest de investitor strategic Niculiță aruncă o flegmă pe gardul vecinilor, un gest de investitor strategic

Plusvaloarea Niculiță către vecinii din Smârdan: „Băi, răpănosule, în p... mă-tii, băga-mi-aș p... în mă-ta de moșneag” (VIDEO)


Scandal monstru în zona Smârdan, la un bloc al dezvoltatorului Niculiță. Apavital a început o lucrare de branșament pe străzile Moldovei/Cometei, a blocat carosabilul și oamenii din zonă au protestat. Ei susțin că imobiliarul a lucrat cu Apavital fără documente. În replică, Niculiță și Apavital spun că au tot dosarul făcut. Scandalul a degenerat în înjurături ca la ușa cortului și amenințări.

Investitorul imobiliar Daniel Niculiță a fost filmat înjurând ca la ușa cortului și amenințînd proprietarii caselor din zona Smârdan. Scandalul a început după ce Apavital a blocat o stradă, având lucrări la intersecția Moldovei/Cometei. Locuitorii din zonă au protestat spunând că nu există acte, dar Niculiță și Apavital au prezentat autorizația. S-a sfârșit cu câteva echipaje de poliție care au venit în zonă.

Daniel Niculiță spune că presa îi lezează imaginea de antreprenor serios în mediul economic ieșean

Vocabular de metropolă
Oamenii din zonă l-au filmat pe Daniel Niculiță amenințând și înjurând. Cu un limbaj extrem de colorat, el a lansat atacuri spre două familii din zonă.
Scandalul a fost început de oamenii care i-au blocat lucrarea de aducțiune pe care care o executa cu Apavital, spunând că nu are autorizație pentru lucrări.
„Sunt lucrări fără acte, făcute la un bloc dat în folosință acum câteva luni", au spus ei, după care au chemat Poliția. Patru sau cinci echipaje, inclusiv de la Poliția Locală, s-au deplasat pe Smârdan, pentru a calma spiritele.

Șanțul săpat transversal pe stradă a provocat scandalul

Explicațiile imobiliarului și ale Apavital
Atât Niculiță, cât și Apavital au precizat că lucrarea era autorizată de câteva luni și de pe 19 iulie exista și acceptul Poliției pentru blocarea străzii.
„M-am uitat pe programul de lucrări de astăzi, figurează acesastă zonă Moldovei și Cometei, beneficiar Niculiță. Autorizația de branșament este din luna mai a acestui an", a precizat Ion Toma, directorul general Apavital.
Niculiță a spus același lucru, adăugând că oamenii din zona Smârdan au fost agresivi cu angajații lui, de aceea a avut ieșirea nervoasă.
„S-au luat de o fată, au înjurat-o, au chemat Poliția. Fata a ajuns la spital, a cedat nervos, va depune plângere. M-au acuzat că fac lucrarea fără autorizație, este fals. Am lucrări autorizate", a explicat Daniel Niculiță.

Niculiță, numeroase încălcări ale legii construcțiilor

Până astăzi, Daniel Niculiță a construit blocuri autorizate din mers, blocuri în care parcările au fost transformate în apartamente, blocuri cu depășirea regimului de înălțime, bloc a cărui fundație s-a surpat, blocuri ale căror contracte de utilități erau pe organizare de șantier, blocuri fără parcări, toate modelele de blocuri modern, „care dau plusvaloare Iașului”, cum s-a exprimat primarul Mihai Chirica.

 

Mic discurs academic. Ce se aude pe filmare
Pe filmare, Daniel Niculiță se apropie de gardul locuitorilor din Smârdan, care îl reclamaseră, scuipă pe gard și se dezlănțuie:
„Mă faci tu pe mine? Băi, răpănosule, în p… mă-tii de răpănos! Băga-mi-aș p… în mă-ta de moșneag! Vezi că te f… nevastă-ta, băi, fraiere! Taci că te sparge nevastă-ta în bătaie! Marș!
Potaie, mă înjuri tu pe mine, potaio?! Băi, potaie, treci la loc! Nici garajul ăla…, lasă că vă distrug eu cu toate cașcarabetele pe care le-ați construit voi în plus. Răpănoșilor! N-aveți liniște, băi, răpănoșilor?! Lasă că n-o să puteți dormi noaptea, lasă c-o să vedeți voi! Băga-mi-aș p… în mă-ta!”.

Article image
Între noi, cei care le plătim salariile și i-am delegat să sancționeze abaterile de la lege și dezvoltatorii imobiliari care construiesc fără acte, Poliția Locală și Primăria Iași au ales să-i apere pe ultimii. Repetăm imaginea: o parte din veniturile noastre sunt încasați de funcționari din administrația publică locală care nu apără interesele orașului în fața celor care sfidează legea, ba dimpotrivă. Cum de s-a întâmplat ...
Autor cristi tanasa Anchete 01 Iulie 2019


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Go to top