fbpx
 
Foto: bresciaoggi.it Foto: bresciaoggi.it

Un român acuzat de autoritățile italiene că a încercat să-și ucidă iubita, s-a închis în BMW și și-a dat foc când a fost încolțit de polițiști


Un român de 59 de ani din Italia a șocat întreaga peninsulă după ce a încercat să își ucidă iubita și apoi și-a dat foc în momentul în care a fost găsit de polițiști, relatează Gironale di Brescia.

Românul era căutat de carabinieri încă de vineri, după ce a încercat să își omoare iubita, o tânără de 26 de ani din Ucraina. Acesta a bătut-o crunt și credea că a omorât-o, iar ca să șteargă orice urmă, a dat foc apartamentului din Carpenedolo, în care locuiau cei doi.

Pompierii sosiți să stingă incendiul au reușit să o salveze pe tânără, care a fost dusă la spital, inconștientă.

Polițiștii l-au interceptat pe bărbat luni seară în Desenzano, la volanul unui BMW. Însă în momentul în care ofițerii s-au apropiat de mașină, românul a recurs la un gest extrem.

Românul a blocat ușile și s-a înjunghiat. Apoi, acesta a dat foc unui bidon cu benzină, pe care îl avea pe scaunul din dreapta.

Polițiștii italieni au reacționat imediat și l-au scos din mașină pe bărbatul de 59 de ani și au stins flăcările. Românul a fost transportat la spital cu arsuri și urmează să fie anchetat pentru faptele sale.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30