fbpx
 

Judecătoare tâlhărită în centrul Sucevei: femeia a fost îmbrâncită și s-a ales cu răni la degete


O judecătoare de la Curtea de Apel a fost atacată de un individ necunoscut în zona centrală a Sucevei. Bărbatul a îmbrâncit-o, i-a smuls poşeta şi a fugit.

Fapta a fost comisă pe 24 ianuarie. Judecătoarea se deplasa pe jos pe strada Tipografiei, spre Samuil Isopescu, iar la un moment dat, un individ încă necunoscut s-a apropiat de ea, a îmbrâncit-o şi i-a smuls poşeta. Femeia n-a vrut să dea drumul la geantă şi astfel s-a ales cu o mică rană la degete. În cele din urmă, hoţul a fugit cu poşeta, pe care a abandonat-o la câteva zeci de metri distanţă de locul unde a comis fapta, după ce a constatat că în interiorul acesteia nu erau nici bani, şi nici alte bunuri de valoare, scrie „Adevărul”.

Acum anchetatorii încearcă să stabilească identitatea hoţului şi dacă fapta are vreo legătură cu faptul că victima este judecătoare la Curtea de Apel Suceava.

Pe de altă parte, numărul tâlhăriilor este în creştere, în municipiul Suceava. Victimele sunt, de regulă, femei, pe care hoţii le urmăresc până când ajung în zone mai izolate. După ce se asigură că nu are cine să le ajute, infractorii le atacă.

În luna decembrie, o femeie a fost atacată tot în zona centrală, imediat după ce scos nişte bani de la un bancomat. Femeia a avut noroc pentru că doi martori au fugit după hoţ, l-au prins şi l-au predat Poliţiei.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30