fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 13 Aprilie 2019

O femeie din judeţul Botoşani a fost reţinută de poliţişti şi audiată după ce şi-ar fi îngropat bebeluşul abia născut. Cazul a fost semnalat Poliţiei de medicul de familie, iar în curtea casei unde locuieşte botoşăneanca s-ar fi găsit şi resturi de oase calcinate.

Publicat in Moldova
Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a fost huiduit sâmbătă la Iaşi, în faţa Teatrului Naţional, unde urma să participe la o acţiune de partid, mai multe persoane strigând “Mincinosule“,“Trădătorule“ şi “Hoţule“.

Publicat in Politica Locala
Patru militari români, aflaţi în misiune, au fost răniţi sâmbătă, în jurul orei 10,00 (ora României), în provincia Kandahar, Afganistan, anunţă MApN.

Publicat in Guvern
Prof. dr. Camelia Gavrilă, în calitatea sa de Președinte al Departamentului pentru Educație Națională din cadrul PSD, a organizat la Iași, în ziua de 13 aprilie 2019, o întâlnire de lucru cu profesori și alți specialiști din domeniul învățământului, membri ai partidului sau simpatizanți, precum și cu alți invitați – experți, metodiști, directori, profesioniști în educație. Cei peste 100 de participanți au constituit o adevărată comunitate educațională cu valori și concepții similare, fiind preocupați de evoluțiile din domeniul educației, conștienți de problemele și provocările din sistem. Aceștia au agreat constituirea unui număr de 16 grupuri de lucru, care urmează să abordeze aspecte relevante din domeniul educației, pentru ca ulterior aceste idei și propuneri să fie analizate la nivel național și translate în inițiative legislative sau secvențe de strategii educaționale.

Publicat in Politica Locala
Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au respins contestaţia DIICOT la măsura de plasare sub control judiciar a lui Mihai Pleşu, după ce procurorii solicitaseră arestarea preventivă a acestuia pentru trafic de droguri de mare risc.

Publicat in Justitie
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să fie atenţi şi să nu bruscheze comenzile vehiculului, având în vedere prognoza anunțată de meteorologi.

Publicat in Vremea
Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, prin avocatul său, Octavian Fieroiu, a deschis vineri acţiune în instanţă împotriva statului român, solicitând daune morale şi materiale pentru „suferinţa şi umilinţa" la care ar fi fost supus în cei peste 12 ani în care a fost implicat în procese.

Publicat in Justitie
Dinamo s-a impus vineri seara cu 1-0 pe terenul lui Poli Iaşi, în etapa a 5-a a playout-ului Ligii 1.

Publicat in CSMS Iasi

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30