fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 09 August 2019

Victorie clară a Politehnicii Iași vineri seara, scor 2-0, în etapa a 5-a, în fața jucătorilor de la Dinamo.

Publicat in CSMS Iasi
Poliţiştii de frontieră din Iaşi au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 8.000 de ţigarete de contrabandă, pe care o persoană intenţiona să le introducă pe piaţa neagră din România.

Publicat in Social
Tragedia de la Caracal schimbă legi. Autorităţile vor să ceară de acum datele de identitate ale celor care cumpără cartele pre-plătite.

Publicat in Guvern
Filosoful Mihai Șora a scris pe pagina de Facebook că a fost jefuit la metroul din Capitală.

Publicat in Social
Două persoane şi-au pierdut viaţa, vineri după-amiază, în urma unui accident feroviar produs pe raza localităţii Lespezi din judeţul Bacău, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, Cătălina Păduraru.

Publicat in Moldova
Consilierul local Răzvan Timofciuc a adresat primarului Mihai Chirica, la sfârșitul lunii mai, o interpelare scrisă prin care solicita informații referitoare la contractele de achiziție publică încheiate de Primăria Iași cu S.C. Conest S.A., fără a i se comunica informațiile așa cum solicitase.

Publicat in Administratie Locala
Primarul general, Gabriela Firea, și-a delegat atribuțiile în perioada 8-11 august, în timpul mitingului diasporei anunțat din 10 august, viceprimarului Aurelian Bădulescu. În cazul în care și acesta va fi absent, responsabil va fi șeful Direcției Generale de Poliție Locală și Control, Mihai Rășica.

Publicat in Administratie Locala
Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar judecătorii au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Publicat in Politica Locala
Polițiștii ieşeni au intervenit la peste 160 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.  Au aplicat peste 190 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 20 de infracțiuni.

Publicat in Social
Un tânăr de 25 de ani din Iaşi, mascat şi înarmat cu două cuţite, a fost împuşcat, la Năvodari, după ce a fugărit mai multe persoane şi a atacat un poliţist care încerca să-l prindă.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2