fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 21 Februarie 2020

Brutăria din comuna Ditrău, județul Harghita, unde lucrează trei angajați din Sri Lanka va angaja încă patru brutari din Nepal, aceștia urmând să sosească în România peste o lună, a declarat patronul societății comerciale.

Publicat in Social
Doi fraţi după mamă, din judeţul Iaşi, sunt judecaţi pentru incest după ce, în urmă cu zece ani, au primit o condamnare cu suspendare pentru aceeaşi infracţiune.

Publicat in Social
Judecătoria Medgidia a respins, vineri, cererea procurorilor de arestare preventivă a fostului prefect de Constanţa Ioan Albu, care în timp ce era sub influenţa alcoolului la volan a produs un accident rutier mortal, instanţa dispunând măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
În urma a 11 percheziții efectuate pe raza județului Iași, au fost ridicate peste 330.000 de țigarete (16.500 pachete) susceptibile a proveni din contrabandă.

Publicat in Justitie
Procurorii DIICOT Galaţi au reţinut trei persoane pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism, inculpaţii fiind acuzaţi că au obligat fete minore să se prostitueze în România şi Spania.

Publicat in Moldova
Jandarmi ieșeni au depistat un bărbat care intenționa să intre cu un box metalic în Palatul de Justiție din Iași.

Publicat in Justitie
Vineri avem o zi cam neplăcută, mulți nori și ceva precipitații după prânz. În vestul țării o să plouă. Prin nord-vest și centru va fi lapoviță, iar în rest s-ar putea să picure din când în când.

Publicat in Vremea
Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Transporturilor o solicitare privind problema deselor întârzieri ale trenurilor şi cum pot fi despăgubiţi călătorii pentru aceste întârzieri.

Publicat in Politica Locala
Poliţiştii din Botoşani au efectuat, joi, nouă percheziţii la sediile unor firme, dar şi la locuinţele unor bărbaţi suspectaţi de evaziune fiscală şi contrabandă, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Maria Carp.

Publicat in Moldova
Senatorul ALDE Varujan Vosganian a anunţat că Radu Botez va candida din partea partidului la Primăria Iaşi.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 2