fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 19 Aprilie 2020

Mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică, pe o stradă din Săcele, județul Brașov. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a-i calma pe scandalagii.

Publicat in Justitie
Încă 6 persoane, printre care și un ieșean în vârstă de 84 de ani, au murit din cauza noului coronavirus, numărul total al deceselor ajungând la 451, în cursul zilei de duminică fiind anunţate 30 de decese, a informat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Publicat in Sanatate
Polițiștii ieșeni au identificat patru bărbați bănuiți de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
Mai multe persoane din localitatea Vizureşti care transmiteau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, live pe Facebook de la o petrecere care a avut loc în cimitir și pe stradă au fost amendate de poliţişti, informează IPJ Dâmboviţa.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a raportat, duminică, alte 24 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Bilanţul epidemic a ajuns la 445 de cazuri mortale în România.

Publicat in Sanatate
Patru persoane, ce au fost implicate în violenţele de stradă din municipiul Hunedoara, în urma cărora asupra echipajelor de poliţie s-a aruncat cu pietre şi obiecte contondente, au fost reţinute, duminică, de poliţişti şi vor fi prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Publicat in Justitie
Directorul General al Antibiotice Iaşi, Ioan Nani, anunţă că hidroxiclorochina, medicament care se foloseşte în România în tratamentul pacienţilor cu Covid-19, va fi produs în curând în fabrică. Substanţa activă vine de la o firmă parteneră din Germania care o aduce la rându-i dintr-o sursă proprie, transmite Mediafax.

Publicat in Sanatate
Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la un prim test privind COVID-19, el fiind asimptomatic şi contact al unui membru de familie confirmat pozitiv, informează un comunicat transmis duminică de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Publicat in Sanatate
Gestul extraordinar făcut de o polițistă din Bârnova a fost prezentat pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. Ieșeanca în uniformă i-a impresionat pe șefii săi prin grija avută față de un bătrân sărman pe care l-a cunoscut în timpul patrulărilor din comună.

Publicat in Social
Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de tâlhărie calificată. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2