fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 28 August 2020

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au informat, vineri, că au fost confirmate în judeţ două noi focare de infectare cu noul coronavirus - în municipiul reşedinţă şi în oraşul Hârlău.

Publicat in Sanatate
O camionetă blindată care transporta nouă milioane de euro a fost atacată vineri în oraşul francez Lyon de un grup de bărbaţi înarmaţi, potrivit ziarului regional Le Progres, citat de agenţia EFE, scrie Agerpres. Hoții au fugit cu banii, după care au dat foc mașinilor cu care au părăsit locul faptei.

Publicat in Eveniment
Poliția Cluj avertizează că a apărut metoda „Accidentul” - varianta COVID. Astfel, diverse persoane sunt sunate și li se spune că cineva din familia lor este depistat pozitiv și are nevoie urgentă de bani pentru tratament sau pentru transfer medical.

Publicat in Social
Ungaria îşi va închide frontierele pentru străini de la 1 septembrie pentru a limita creşterea numărului infectărilor cu noul coronavirus, iar ungurii care se întorc în ţară din străinătate vor trebui să intre în carantină, a anunţat vineri şeful de cabinet al premierului Viktor Orban, citat de Reuters.

Publicat in Eveniment
Vitalie Stan, fost manager al Spitalului Clinic de urgenţă Chirurgie Plastică şi Arsuri din Bucureşti, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA pentru luare de mită, după ce ar fi primit de la 16 paciente suma totală de 25.000 de euro.

Publicat in Justitie
Apicultorii primesc 50 de milioane de lei de la Guvern pentru compensarea efectelor vremii nefavorabile care le-au afectat stupii în martie – mai 2020.

Publicat in Agricultura
Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri alte 1.318 infecții cu coronavirus și 48 de decese din cauza COVID-19. În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 26.500 de teste.

Publicat in Sanatate
Este anchetă epidemiologică în județul Iași, după câteva episoade ireale, având drept protagoniști...minori. Două copile, bolnave de COVID-19, au fugit dintr-un centru de plasament.

Publicat in Sanatate
Comunicatul de presă publicat joi de Academia Română în care instituția susținea că implementarea tehnologiei 5G în România „fără o evaluare concretă a riscurilor și vulnerabilităților, poate avea grave consecințe asupra sănătății populației”, susținând astfel teoriile conspirației vehiculate pe rețelele sociale pe această temă, a fost șters vineri de pe site.

Publicat in Educatie
O femeie din județul Botoșani s-a sinucis a doua zi după ce a fost externată din spital, vindecată de Covid-19, de frică să nu-și îmbolnăvească familia.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31