fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 14 Octombrie 2021

Un șofer din Suceava a avut parte de o lecţie neaşteptată după ce şi-a parcat autoturismul Opel Corsa pe strada Universităţii.

Publicat in Moldova
Incident tragic în județul Bacău. Două persoane au decedat după ce au fost surprinse și blocate sub un perete de clădire care s-a prăbușit în această după-amiază, în localitatea Oituz.

Publicat in Moldova
O femeie de 66 de ani, bolnavă de Covid-19, care urma să fie transferată de la Timişoara la Szeged, în Ungaria, a murit.

Publicat in Sanatate
Premierul desemnat, Dacian Cioloş, afirmă, joi, că în România cel mai greu este să fii un om normal şi să recunoşti normalitatea.

Publicat in Guvern
Un pădurar din Olt a fost obligat în instanţă să plătească peste 100.000 lei, reprezentând contravaloarea materialului lemnos furat din pădurea pe care trebuia să o păzească.

Publicat in Justitie
Un tânăr de 19 ani din judeţul Vaslui a ajuns după gratii după ce a violat-o pe proprietara stânei la care muncea.

Publicat in Moldova
Un deţinut în vârstă de 32 de ani ce are de executat o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav a încercat să evadeze joi, cu ocazia prezentării la centrul de vaccinare.

Publicat in Justitie
Un elev nevăzător depistat cu Covid-19 a fost nevoit să meargă aproximativ 100 de kilometri cu trenul și microbuzul. Tânărul în vârstă de 18 ani învață la un liceu special din Târgu Frumos și după ce a fost testat pozitiv a fost trimis de conducerea școlii în centrul de plasament din județul Suceava de unde provenea. Asta deși era cunoscut că elevul nu avea altă variantă decât transportul în comun.

Publicat in Educatie
Trei persoane au decedat, iar o a patra, aflată în stare de inconştienţă, a fost transportată la spital, în urma unui accident rutier produs, joi, pe şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Publicat in Moldova
Deputatul PNL Cosmin Şandru este urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de dare de mită, după ce i-ar fi promis unui alt parlamentar numirea unor apropiaţi în posturi de conducere a unor instituţii publice.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3