fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 08 Noiembrie 2021

PNL a votat, luni seara, în Biroul Politic Național, în favoarea începerii negocierilor cu PSD, pentru formarea unui nou guvern de coaliție.

Publicat in Guvern
Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci, între care patru copii, au fost rănite într-un accident rutier produs, luni seară, pe DN 7, în localitatea dâmboviţeană Tărtăşeşti, unde două autoturisme s-au ciocnit violent.

Publicat in Social
Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban s-a declarat, luni, categoric împotriva oricărei formule de Guvern cu PSD, punctând că orice alianţă cu acest partid „nu reprezintă altceva decât un avantaj pentru partidocraţia pesedistă şi penelistă".

Publicat in Parlament
Inițiativa legislativă privind evaziunea fiscală depusă de senatorul Cristi Berea în Parlament în luna iunie a acestui an, a trecut tacit de Senat și a intrat în dezbatere săptămâna trecută la Camera Deputaților.

Publicat in Politica Locala
Doi protestatari, printre care și celebrul Marian Moroșanu (zis Ceaușescu) au aruncat luni seară suluri de hârtie igienică în mașinile liderilor PNL veniți la ședința de la Vila Lac în care va fi decisă o eventuală alianță cu PSD, scrie G4Media.

Publicat in Social
Vaccinurile pe bază de ARN mesager împotriva COVID-19 cresc riscul de miocardită şi pericardită, însă acesta este rar şi nu afectează beneficiul vaccinării, a indicat luni un amplu studiu francez, potrivit AFP, potrivit Agerpres.

Publicat in Sanatate
O familie de români - părinții și fiica lor - a murit duminică seară într-un accident rutier care a avut loc în Italia, în localitatea Triestina-Portegrandi.

Publicat in Eveniment
O femeie de 70 de ani din comuna Livezi a fost arestată, fiind cercetată pentru omor calificat, după ce în urmă cu două zile şi-ar fi ucis cumnatul cu mai multe lovituri de topor aplicate în zona capului, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Publicat in Social
O femeie din Brăila a fost arestată preventiv după ce luni de zile şi-a agresat copilul în vârstă de un an şi două luni până când cel mic a intrat în comă.

Publicat in Sanatate
Dosar penal în cazul morții cântărețului Petrică Mîțu Stoian, care a decedat în urmă cu două zile la spitalul județean din Reșița. Decesul e considerat suspect.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3