fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 

Items filtered by date: Sambata, 18 Decembrie 2021

O polițistă de frontieră din Vaslui a sărit la bătaie la colegii de la Rutieră, după ce aceștia au tras-o pe dreapta și au descoperit că nu avea asigurarea obligatorie la mașină și nici ITP-ul valabil.

Publicat in Moldova
Polițiștii din Constanța au confiscate peste 2.000 de monede antice, într-un dosar care vizează persoane din mai multe județe, inclusiv din București.

Publicat in Justitie
O anchetă a fost declanşată la Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca după apariţia unor imagini în spaţiul public în care, o tânără, purtător de cuvânt al instituţiei, face duş îmbrăcată şi care îşi toarnă lapte peste haine, în timp ce se află în cadă.

Publicat in Social
Consilierii USR Iaşi au iniţiat un proiect de hotărâre la nivelul Consiliului Local pentru analiza şi verificarea tuturor terenurilor din patrimoniul public care au fost înstrăinate în mandatul actualului primar Mihai Chirica, informează un comunicat al USR Iaşi.

Publicat in Administratie Locala
Un bărbat și o femeie din Bucureşti, care aveau cu ei un bebeluş de 8 luni, au fost recuperaţi, sâmbătă, de salvamontiştii nemţeni dintr-o zonă viscolită a masivului Ceahlău.

Publicat in Moldova
Femeia care a furat, dintr-o farmacie din Sibiu, o borsetă cu peste 12.000 de euro uitată de către un bărbat, a fost demascată. Sibianca a aruncat o parte din bani la gunoi.

Publicat in Justitie
IPS Teodosie crede acum în Covid, după mai multe mesaje în care transmitea un mesaj de neîncredere credincioșilor. Arhiepiscopul Tomisului a vorbit despre realitatea bolii și s-a rugat pentru luminarea minților guvernanților.

Publicat in Sanatate
Crăciunul este despre întâlniri cu Moşu’, beculeţe colorate, revederi cu cei dragi, cadouri dăruite din inimă, dar, mai ales, despre speranţa că totul va fi bine. Acum este momentul să celebrăm Crăciunul mai mult decât oricând, iar Palas Mall te ajută să te bucuri pe deplin de emoţia sărbătorilor.

Publicat in Timp Liber