fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 28 Februarie 2021

O femeie a fost filmată în Vama Petea, în timp ce ia la rost mai mulți copii, iar apoi îl bate pe unul dintre ei pentru că nu a strâns suficienți bani din cerșit.

Publicat in Social
Tupeu incredibil al șefului Consiliului Județean Călărăși, trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție. Politicianul și-a vaccinat ilegal copiii chiar în spitalul pe care îl are în subordine, la două zile după ce a fost trimis în judecată. Vasile Iliuță nu pare deloc deranjat de faptul că a încălcat legea și că a forțat practic imunizarea sa și a întregii familii peste rând, în altă etapă decât cea stabililtă la nivel național de Comitetul pentru coordonarea campaniei de vaccinare în România. Președinte al CJ și șef interimar al PSD Călărași, Vasile Iliuță s-a și lăudat cu fapta sa pe Facebook și a mai și urat „sănătate, Călărași!”. 

Publicat in Administratie Locala
Disidentul rus Aleksei Navalnîi a ajuns într-o colonie penitenciară la circa 100 de km de Moscova, transmite duminică agenţia RIA, preluată de Reuters, citând ca sursă o comisie publică de apărare a drepturilor deţinuţilor.

Publicat in Eveniment
Un tânăr a murit subit pe un teren de fotbal din centrul orașului Suceava, imediat după ce a marcat un gol. Martorii povestesc că acesta s-a prăbușit brusc, iar medicii chemați la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Publicat in Moldova
În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2.830 de cazuri noi de COVID-19 și 63 de decese. Presiunea este mare, duminică, pe secțiile de terapie intensivă din țară, numărul bolnavilor depășind, din nou, 1.000.

Publicat in Sanatate
Codrin Ștefănescu s-a arătat trist și îngrijorat după ultima vizită făcută lui Liviu Dragnea la închisoare, spunând că speranțele multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova.

Publicat in Justitie
O femeie în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021 în cadrul unui concurs reînnoit care, potrivit organizatorilor, are în prim-plan convingerile şi personalitatea participantelor şi este mai puţin axat pe aspectul fizic, renunţându-se la clasica defilare în costumul de baie, relatează duminică Reuters.

Publicat in Eveniment
Femeia care a ucis într-un accident două fetițe nu a fost reținută de anchetatori, după ce a fost audiată, sâmbătă seară.

Publicat in Social
Un copil în vârstă de doar 6 luni şi-a pierdut viaţa, duminică, în urma unui accident rutier produs în localitatea Chibed, pe DN 13A, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în afara şoselei.

Publicat in Social
Poliţiştii ieşeni au identificat un bărbat bănuit de comiterea a trei fapte de furt din buzunare. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2