fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 09 Aprilie 2021

Corpul de control al Prim-ministrului a depus plângere penală la Parchetul General după ce consilierul onorfic al ministrului Sănătății a accesat datele din Registrul Național de Vaccinare.

Publicat in Justitie
Rapperul şi actorul american Earl Simmons, cunoscut sub numele de scenă DMX, sau Dark Man X, a murit vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce ar fi suferit un infarct în urma unei supradoze, conform relatărilor din media, informează Reuters, preluat de Agerpres.

Publicat in Vedete
Doi scafandri au murit în Marea Neagră în timp ce supravegheau lucrările de extindere a plajei din Eforie Nord. Victimele au fost aduse la mal în stop cardio-respirator și nu au mai putut fi salvate de echipajele medicale.

Publicat in Social
Incidentul s-a petrecut în municipiul Câmpulung Moldovenesc, din judeţul Suceava. Soţul în vârstă de 36 de ani şi-a lovit soţia în repetate rânduri în faţa unui magazin din oraş, după care a ars-o cu ţigara pe obraz.

Publicat in Moldova
Este stare de alertă în județul Mureș, după descoperirea unui bărbat aparent torturat și ucis în propria locuință.

Publicat in Social
Doi bărbaţi înarmaţi, aflaţi pe o motocicletă, au împuşcat mortal, vineri, un proeminent ziarist grec. Asasinatul a avut loc în Atena, informează Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

Publicat in Panorama
„Poate vă loveşte un tractor pe stradă. Poate dă întâmplător peste dumneavoastră", a fost replica primarului PSD din Focșani Cristi Misăilă către viceprimarul PNL Ana Maria Dimitriu, după ce aceasta i-a atras atenția că administraţia locală a cumpărat tractoare la preţuri mai mari decât cele ale pieţei.

Publicat in Administratie Locala
Celebrul hotel de lux George V din Paris, situat în proximitatea Bulevardului Champs-Elysees, a fost prădat de hoți, informează AFP, citată de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 9 aprilie, alte 4.942 de infecții cu coronavirus și 134 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti la trei ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate, decizia magistraţilor fiind definitivă, potrivit News.ro.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30