fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 02 Mai 2021

Polițiștii din Spania au prins o bandă de traficanți de droguri și nu mai puțin de 7 tone de hașiș. Planul pus la cale de traficanți a eșuat, iar aceștia au fost prinşi înainte de a-şi finaliza operaţiunea. Autorităţile nu au oferit informaţii despre membrii bandei.

Publicat in Eveniment
Un tânăr de 29 ani din satul Poiana, în comuna Brăeşti din judeţul Botoşani, şi-a incendiat duminică, în prima zi de Paşte, bunurile dintr-o cameră după o ceartă cu soţia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 53 de ani din Băileşti, judeţul Dolj, a fost reţinut de poliţişti după ce i-a aruncat pe față fostei concubine sodă caustică, informează publicaţia locală Gazeta de Sud, citată de Libertatea.

Publicat in Social
Trei pietoni au fost accidentaţi sâmbătă, în municipiul Roman, de un autoturism condus de o şoferiţă în vârstă de 60 ani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Publicat in Moldova
Părintele ieromonah Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, s-a stins din viaţă chiar în timp ce celebra slujba de Înviere. Anunţul morții sale a fost făcut pe Facebook, de către un alt preot.

Publicat in Social
Politehnica Iaşi a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-1 (2-0), duminică, în deplasare, într-o partidă din etapa a cincea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Publicat in Social
Dumitru Ionescu, un român care a murit în Spania, este înmormântat după 13 ani petrecuţi în congelatorul Institutului de Medicină Legală din Valencia. Trupul neînsufleţit al bărbatul se odihneşte în sfârşit întru-un cimitir din țara natală, scrie „Adevărul”.

Publicat in Eveniment
Tragedie la Iași, în noaptea de Înviere. O studentă a fost găsită moartă într-un cămin din campusul „Tudor Vladimirescu”, relatează realitatea.net.

Publicat in Social