fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 20 Septembrie 2021

Președintele Klaus Iohannis a zburat duminică, din București spre New York via Sibiu, cu un avion privat de tip Dassault Falcon 8X (LX-LXL). Președintele va participa la segmentul de nivel înalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, New York, Statele Unite ale Americii.

Publicat in Presedintie
O grupare mafiotă din Italia, care folosea copii în jurul vârstei de 10 ani ca dealeri de droguri, a fost destructurată în Sicilia, relatează dpa, citată de Agerpres.

Publicat in Panorama
Preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, prefectul Marian Grigoraş, a informat, luni, că în următoarele două săptămâni în oraşul Hârlău şi în localităţile Scobinţi şi Vlădeni vor fi impuse anumite restricţii deoarece incidenţa COVID-19 a depăşit 3 la mia de locuitori.

Publicat in Administratie Locala
Scene incredibile au fost surprinse într-un centru de vaccinare din municipiul Botoşani. O parte a asistenţilor care-l deservau au organizat o distracţie cu manele şi momente comice. S-au filmat şi au publicat clipul pe o cunoscută reţea socială.

Publicat in Moldova
Este anchetă la o școală din județul Maramureș, după ce o elevă de 8 ani ar fi fost lovită de o fostă învățătoare. Incidentul a avut loc joi, la Școala Generală din Satulung, județul Maramureş. Femeia se pensionase de câțiva ani și a fost chemată să țină locul unui alt cadru didactic.

Publicat in Educatie
Ambasada Statelor Unite în România și American Councils for International Education (Consiliile Americane pentru Educație Internațională) invită liceenii cu cetățenie română să participe la Programul FLEX 2022-2023.

Este vorba despre un program finanțat de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, care își propune să ofere liceenilor din România ocazia de a studia la un liceu american și de a locui împreună cu o familie americană pe parcursul anului școlar 2022-2023.


Publicat in Educatie
Un bărbat a fost reţinut de procurorii din Constanța după ce a ucis-o pe sora iubitei sale, cu peste 40 de lovituri de cuţit. Victima încerca să intervină în sprijinul surorii sale, care dorea să îl părăsească pe bărbat, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Publicat in Social
Un agent de la Poliția Locală Bârlad a fost filmat în timp ce aspiră mașina șefului, în timpul serviciului.

Publicat in Moldova
Examenul pentru Baroul București a fost bruiat de muzică și zgomot de drifturi, duminică, pe 19 septembrie.

Publicat in Justitie
Trei copii și o femeie au fost uciși, weekend-ul trecut, într-o casă din apropierea orașului Sheffield, informează The Guardian, citat de Știrile Pro TV.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30