fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 22 Decembrie 2022

Spitalul de Cardiologie Clinică și Intervențională Arcadia este cea mai mare și mai modernă unitate monodisciplinară de profil din regiunea Moldovei, specializată în prevenția, diagnosticul şi tratamentul afecțiunilor cardiovasculare. Spitalul dispune de o structură echipată cu o tehnologie performantă ce susține calitatea actului medical, care include o unitate de Anestezie – Terapie Intensivă (ATI) Coronarieni, dotată cu sisteme ultraperformante de asistare respiratorie și monitorizare multiparametrică.

Publicat in Sanatate
Un bărbat din Stoeneşti a fost arestat preventiv pentru omor şi alte două infracţiuni, după ce ar fi lovit cu un topor şi cu un cuţit două persoane, iar una dintre victime a decedat, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Publicat in Justitie
O femeie din Iași care avea nevoie de dializă a fost dusă de soțul ei cu roaba la ambulanța privată care o aștepta în fața blocului. 

Publicat in Social
Bărbatul de 46 de ani din Bihor care și-a lovit și supus unor umilințe partenera de 48 de ani până când aceasta s-a sinucis, a fost condamnat definitiv la cinci ani și jumătate de închisoare.

Publicat in Justitie
Femeia din Rusia care și-a îndemnat soțul implicat în război să violeze ucrainence a fost dată în urmărire internațională.

Publicat in Panorama
Timp de 11 ani, Ogepa a fost câinele Jandarmeriei Bacău. Acum, din cauza vârstei, cariera ei militară s-a încheiat și își caută o nouă familie.

Publicat in Moldova
Depresia merge adesea mână-n mână cu dependența de jocurile de noroc, iar în cazul unui bărbat din Galați lanțul problemelor l-a împins la un gest extrem, înainte de Crăciun.

Publicat in Moldova
O casă și mai multe anexe din Slobozia Conachi, județul Galați, au fost incendiate intenționat de persoane rămase deocamdată necunoscute.

Publicat in Moldova
Mariana Turcescu şi AnaMaria Alexandra Delureanu, director executiv, respectiv director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), au fost trimise în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care sunt acuzate că i-ar fi dat lista cu subiectele propuse unei persoane care a candidat la un post în cadrul instituţiei.

Publicat in Justitie
Serviciul Român de Informaţii (SRI) a declasificat dosarul aferent implicării cadrelor Departamentului Securităţii Statului (DSS) în evenimentele din 1989, informează Agerpres.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31