fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 23 Decembrie 2022

Nu există descriere mai potrivită pentru harababura ajutoarelor financiare cu care România vine în sprijinul refugiaților ucraineni decât acest vechi proverb incorect gramatical, dar tolerat de noi cu mare îngăduință: „Câte bordeie, atâtea obiceie”. Asemeni Programului 50-20, prin care Guvernul alocă milioane de euro ce ar trebui să îi ajute pe cei care au fost alungați de război, dar care ajung, de prea multe ori, în buzunarele unor profitori. Atenție: profitori români, „de-ai noștri”.

Publicat in Administratie Locala
Traficul rutier în Pasajul Unirii a fost reluat, după accidentul în care un turist străin și-a pierdut viața și alte 3 persoane au fost grav rănite. Acestea, alături de alte câteva zeci de persoane, se aflau într-un autocar înmatriculat în Grecia. Autocarul a rupt limitatorul de înălţime aflat înaintea pasajului. Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Publicat in Social
O ambulanță care avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune a fost lovită de un autoturism care nu i-a acordat prioritate, într-o intersecție din Galați. Ambulanța s-a răsturnat în urma impactului și a fost proiectată în alte vehicule, printre care și un autobuz.

Publicat in Moldova
Un bărbat din Marea Britanie și-a găsit cei doi băieți morți acasă, iar mama lor ar fi fost cea care a comis cumplitele crime, scrie The Sun.

Publicat in Panorama
Comisia Europeană nu va acorda Ungariei cele 22 miliarde de euro sub formă de fonduri de coeziune care îi revin până când Budapesta nu va garanta că programele de utilizare a acestora respectă Carta Europeană a Drepturilor Fundamentale în materie de independenţă judiciară, legi ale educaţiei, libertate academică şi dreptul la azil, transmite vineri EFE.

Publicat in Eveniment
Un bărbat din satul Lunca, comuna vasluiană Gherghești, a dat foc la primărie într-un exces de furie după ce a aflat că nu a plătit impozitul iar primăria nu îi mai plătește ajutorul pentru încălzire, scrie Vremea Nouă.

Publicat in Moldova
Deţinutul de la Penitenciarul Jilava, căutat de autorităţi după ce, în urma unei permisiuni de a ieşi din unitate, nu a mai revenit în detenţie la ora stabilită, a fost găsit vineri de poliţişti în Gara Centrală din Iaşi.

Publicat in Justitie
Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au efectuat două percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt din locuință. Doi tineri au fost conduși la cercetări.

Publicat in Justitie
Popularitatea ruletei online a crescut în continuu în ultimul deceniu, iar inovațiile tehnologice au transformat acest joc într-o experiență online autentică, foarte apropiată de cea din varianta clasică. Astfel, nu e deloc întâmplător că în prezent a devenit mai populară decât ruleta terestră. Motivele le poți afla în acest articol.

Publicat in Timp Liber
O femeie fără adăpost din municipiul Carei, județul Satu Mare, a fost batjocorită de un grup de tineri, iar apoi a fost împinsă de unul dintre ei până ce a căzut. Femeia a murit la scurt timp după agresiune.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2