fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 09 Iulie 2022

Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi a pus primele sechestre și a indisponibilizat bani și bunuri, după cea mai mare operațiune desfășurată de la înființare.

Publicat in Justitie
Autorităţile din Vâlcea au solicitat sâmbătă după-amiază intervenţia unui elicopter SMURD pentru preluarea unui tânăr care s-a electrocutat în timp ce era la pescuit la balta din Proieni, oraşul Brezoi, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Publicat in Sanatate
Doi tineri în vârstă de 22 de ani, respectiv 33 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară şi deţinerea fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Publicat in Moldova
Astăzi, 9 iulie 2022, de la ora 20:00, Ateneul Naţional din Iaşi vă invită la un concert impresionant de arii de operă şi canzonette, în Piaţa Palatului Culturii.

Publicat in Timp Liber
Pe canalul de YouTube al consilierului Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gheraşcenko, a fost publicată o conversaţie telefonică, în care un soldat rus se plânge prietenului său că nu vor învinge niciodată în războiul cu Ucraina.

Publicat in Panorama
Individul a încercat să bage spaima în ceilalți clienți ai localului, însă în cele din urmă aventura lui s-a terminat după gratii.

Publicat in Social
Un autocar în care se aflau 76 de ucraineni, între care 29 de copii, a intrat în coliziune cu un TIR, pe drumul european E 85, în localitatea Dumbrava.

Publicat in Social