fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 17 Martie 2023

Un tren încărcat cu tehnică militară a deraiat, vineri seara, în județul Brașov. 

Publicat in Social
Actorul Lance Reddick, cunoscut pentru rolul din The Wire și franciza John Wick, a murit. El avea 60 de ani.

Publicat in Vedete
Prima zi de muncă pentru un angajat de la salubrizare din oraşul Beclean s-a dovedit una cu peripeţii încă de la debut, după ce acesta a găsit o sacoşă cu bani, carduri bancare şi documente personale, pe care a dus-o la poliţie pentru a fi returnată.

Publicat in Social
Medicii legiști au stabilit din ce cauză a murit tânărul de 28 de ani, doctorand la UAIC, la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, imediat după anestezie. Rezultatele preliminare ale necropsiei arată că în plămânii tânărului s-a acumulat brusc lichid, arată Știrile PRO TV.

Publicat in Moldova
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat vineri că şi-a dat în cele din urmă acordul pentru aderarea Finlandei la NATO, parlamentul de la Ankara urmând să ratifice aderarea acestei ţări, nu însă şi pe cea a Suediei, transmit agenţiile AFP, Reuters şi EFE.

Publicat in Eveniment
Procurorii DIICOT au reţinut doi interlopi, acuzaţi că au fost angajaţi de mafia cazinourilor „Las Vegas'' să-i bată pe clienţii care câştigau sume mari de bani, însă joi, un magistrat de la Curtea de Apel Bucureşti a respins propunerea procurorilor de arestare a celor doi bătăuşi, ei fiind plasaţi sub control judiciar.

Publicat in Justitie
Curtea Penală Internaţională (CPI) a emis vineri un mandat de arestare împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin pentru responsabilitatea sa în ceea ce priveşte presupusele crime de război comise în Ucraina, de la declanşarea invaziei ruse la scară largă în ţara vecină, relatează Reuters şi AFP.

Publicat in Eveniment

Noul magazin este relocat la nivelul 1 al Palas Mall

Clienții au participat în număr mare la deschiderea oficială în data de 16 martie


Publicat in Timp Liber
O tânără în vârstă de 19 ani, din Dâmbovița, a trăit un coșmar în urmă cu câteva zile. Un adolescent de 17 ani a intrat peste ea în casă și a violat-o. De parcă nu ar fi fost de ajuns, agresorul i-a furat și banii.

Publicat in Justitie
Mario Iorgulescu (27 de ani), fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare în România, dar se află în continuare în Italia, într-o clinică de recuperare.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3