fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 03 Mai 2023

Dacă locuiești la casă și îți dorești să te bucuri de aroma specială pe care o conferă pregătirea mâncărurilor gătite tradițional cu ajutorul focului pe lemne, cuptoarele și grătarele zidite în regim propriu sau cu ajutor specializat sunt fără îndoială, construcții spectaculoase ce merită atenția ta.

Publicat in Imobiliare
Pe rețelele sociale au apărut primele imagini cu momentul în care elevul, care a năvălit înarmat într-o școală din Belgrad și a ucis nouă oameni, opt elevi și pe paznicul școlii, este arestat.

Publicat in Eveniment
Un bărbat din Braşov a fost arestat, după ce, împreună cu alt bărbat, ar fi ameninţat cu moartea o persoană, în apartamentul acesteia, sustrăgându-i bunuri în valoare de aproximativ 16.000 de lei, a anunţat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Publicat in Justitie
Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Republica Cehă a fost rănit grav, miercuri după-amiază, după ce motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu o autoutilitară pe DN 66, în Defileul Jiului, el decedând ulterior la spital, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Publicat in Social
Ministrul educaţiei din Serbia, Branko Ruzic, a anunţat că guvernul de la Belgrad decretează trei zile de doliu naţional după tragedia de miercuri, începând de vineri, 5 mai, şi până duminică, relatează Tanjug, citată de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Un bărbat de 67 de ani, pasager într-un taxi, a murit, miercuri seară, după ce trei autoturisme s-au ciocnit, într-o intersecţie din municipiul Galaţi. Medicii au încercat să îl resusciteze, fără rezultat însă.  

Publicat in Moldova
Un bărbat în vârstă de 39 de ani din județul Dâmbovița a fost săltat de poliție în timp ce era într-o transmisiune live, pe TikTok. Întregul moment a fost filmat și a devenit viral.

Publicat in Social
Un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a cerut iubita în căsătorie, în timp ce se aflau într-o vacanță romantică pe un vas de croazieră.

Publicat in Panorama
Un bărbat din Bârlad acuzat de pornografie infantilă în formă continuată și corupere sexuală a minorilor în formă continuată. Cel puțin trei tinere i-au căzut victime.

Publicat in Moldova
Trei bărbaţi din Galaţi au fost reţinuţi, ei fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc, informează miercuri Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Galaţi.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3