fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 04 Mai 2023

Judecătorii din Iași au forțat Guvernul și Ministerul Sănătății să asigure medicamentele unui bărbat afectat de o boală rară și îngrozitoare


Publicat in Anchete

Judecătorii din Iași au forțat Guvernul și Ministerul Sănătății să asigure medicamentele unui bărbat afectat de o boală rară și îngrozitoare


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
O bandă de hoţi din Peru a reuşit să-şi „dea cu stângul în dreptul'' atunci când a jefuit un magazin de încălţăminte din centrul ţării, informează BBC.com.

Publicat in Panorama
Poliţia din Bosnia a anunţat joi arestarea unui tânăr în vârstă de 18 ani care ameninţase în reţelele sociale că va copia atacul armat în care un elev din Serbia şi-a ucis miercuri opt colegi şi un agent de pază al şcolii, informează Reuters, citată de Agerpres.

Publicat in Eveniment
O copilă de 12 ani din Brașov a ajuns să fie șantajată, după ce s-a îndrăgostit - online - de un adolescent de 16 ani din Mehedinți, care i-a cerut mai multe fotografii cu ea dezbrăcată.

Publicat in Justitie
Doi atacatori înarmaţi au ucis joi cinci profesori şi doi muncitori într-o şcoală din Pakistan, au anunţat poliţia şi oficialităţi guvernamentale, conform AFP.

Publicat in Eveniment
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) şi-a exprimat joi „stupefacţia" şi „revolta" faţă de decizia Parchetului General de a clasa un dosar referitor la crime comise de regimul comunist privind sute de copii care au fost supuşi la tratamente neomenoase la Spitalul pentru Copii Neuropsihici Cronici Siret.

Publicat in Justitie
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, joi, percheziţii în şase locaţii din judeţul Ilfov într-un dosar în care se investighează fapte de corupţie comise în perioada 2011 - 2017.

Publicat in Justitie
Procurorii DIICOT Iași au finalizat dosarul înșelăciunilor imobiliare și au trimis dosarul spre judecată Curții de Apel Iași. Astfel, au fost trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat interlopul Adrian Corduneanu, procuratorul imobiliar Cătălin Sandu, notarii Răzvan Ionuț Costin și Daniel Bogdan Florea, avocatul Ionuț Crâșmaru dar și Alin Eugen Curcă, Mihaela Pușcașu, Dănuț Ilincariu, Florin Roată, Elena Graur și Ramona Corduneanu, anunță Dezvăluirea.ro.

Publicat in Justitie
Infernalele mașinării de propagandă și manipulare ale primarului și președintelui Consiliului Județean Iași au inundat rețelele de socializare, săptămâna trecută, cu fotografii și articole de la două manifestări. Inaugurarea la Iași a celei mai mari clădiri de birouri din România, dar și Gala Destinația Anului au fost prilejuri pentru primarul Mihai Chirica și Costel Alexe, șeful CJ, să se lipească de aceste evenimente pentru propriul câștig electoral.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3