cristi tanasa

Situaţia de la fabrica de înghețată din Sebeș, județul Alba, s-a agravat, iar numărul infectaților s-a dublat și a depășit 80, din care 55 de angajați, potrivit Mediafax. Focarul de COVID -19 a fost depistat la sfârșitul săptămânii trecute la această fabrică.

Un sfert dintre adolescenții din România au fumat cel puțin o dată în viață, peste 50.000 fumează în mod curent, potrivit datelor prezentate de inițiativa ”2035 fără tutun” înainte de Ziua Mondială fără Tutun, marcată pe 31 mai a fiecărui an de Organizația Mondială a Sănătății.

Paulina Seiche, o tânără de numai 21 de ani, din Bihor, este bănuită că a luat parte la torturarea și uciderea unui cetățean francez. Crima s-a petrecut la Nisa, în 2019, dar autoritățile i-au prins doar pe cei doi complici ai fetei, un alt român și un spaniol.

Procentul majorării pensiilor nu a fost anunțat, încă, ministrul Finanțelor spunând că se iau în calcul mai multe scenarii.

În urma a 3 trei percheziții efectuate în Ploiești, au fost depistate mai multe persoane bănuite de implicare în trafic de substanțe psihoactive. La percheziții au fost ridicate substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, telefoane mobile, bani și un pistol cu bile de cauciuc supus autorizării.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. din Neamț au efectuat cercetări într-un dosar penal de pornografie infantilă, fiind puse în executare șase mandate de aducere. Trei tineri au fost reținuți.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combaterea Crimei Organizate, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. din Vâlcea, au organizat și desfășurat o acțiune de amploare, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, constituit în vederea comiterii de infracțiuni. La acțiune au participat și ofițeri ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din I.G.P.R.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, o serie de măsuri de relaxare începând cu data de 1 iunie, precum redeschiderea teraselor, reluarea transportului internaţional şi a deplasărilor în afara localităţii fără declaraţie, posibilitatea organizării de spectacole şi de competiţii sportive în aer liber.

Pagina 1 din 2257

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Go to top