fbpx
 
Chirica atinge culmea tupeului, la limita patologicului: el a făcut denunțul la DNA

Chirica atinge culmea tupeului, la limita patologicului: el a făcut denunțul la DNA


Comunicatul Primăriei spune că Mihai Chirica nu are nicio calitate în dosarul nou deschis de DNA şi că, atenţie!, el a sesizat „instituţiile abilitate" încă de la începutul acestui an.

Să mori tu! E cea mai mare debilitate pe care am auzit-o în ultimii ani. Mihai Chirica are un tupeu fantastic, vecin cu debilitatea mintală. Nu mă feresc de cuvinte.

Nu poţi manipula 400.000 de ieşeni la infinit. Nu ne poţi considera proști pe toţi 400.000. Nu te poţi considera singurul deştept şi infailibil. Comunicatul lui Chirica a trezit râsete şi a scandalizat în acelaşi timp. E o negare a realităţii cum rar poţi vedea.

Deci Mihai Chirica a sesizat DNA de la începutul anului. Serios? REPORTER DE IAŞI a muncit o lună la acest subiect, în afara Sărbătorilor. Decembrie şi jumătate din ianuarie. Pe 7 ianuarie am trimis întrebări extrem de detaliate tehnic la Primărie şi i-am băgat în fibrilaţie. N-au dat niciun răspuns. N-a existat niciun denunţ la DNA nici după apariţia articolului din 12 ianuarie. Un articol cât o licenţă în jurnalism. 13 pagini A4, documente, imagini, declaraţii, grafice.

Noi am stat în discuţii zile în şir, ore întregi, echipa REPORTER. Am căutat săptămâni la rând documente. Am stat în ploaie o oră aşteptând o sursă care până la urmă nici n-a mai venit şi şi-a închis telefonul. Am stat să confruntăm elementele găsite cu alte întrebări până la 12 noaptea, înroşind laptopurile. Ne-a trebuit o săptămână doar să punem cap la cap toate elementele şi să scriem. Un text de acest gen trece prin trei mâini. E foarte multă piguleală, e un consum nervos fantastic.

Şi Chirica vine şi spune „de altfel, am sesizat instituţiile de la începutul anului". Suntem stupefiaţi! Chirica mai spusese şi că a făcut denunţ împotriva lui Asimionesei, înainte să-l calce DIICOT. Tot pe o muncă infernală a REPORTER DE IAŞI, pe care el l-a blocat cât de mult a putut. De altfel, în cazul Cheșcu, vom da garantat în judecată Primăria la expirarea celor 30 de zile în care trebuie să ne răspundă.

Chirica îşi denunţă la cântatul cocoşilor toţi tovarăşii de cârdăşii. Omul e incorigibil. E de noaptea minţii. Omul acesta a spus că a scris două doctorate dar nu le-a predat şi le ţine la sertar. Acest om declară denunţuri după ce îl calcă mascaţii în mod repetat. Eu nu cred că acest individ mai este capabil să conducă Iaşul la modul concret. E dezastru cu pierderile în termoficare, e colaps în urbanism, mii de oameni sunt afectaţi, n-a făcut nicio investiţie majoră, în nenorocirea bugetară în care ne aflăm şi la nevoile disperate de aporturi de capital în pandemie, el spune senin că a terminat 2021 cu excendent de zeci de milioane de lei.

Aşa ceva nu poate să mai continue. Chirica o să delireze vesel până în 2024. Iar liberalii din Consiliul Local o să-l aclame pe nebun ca pesediștii pe Dragnea până în ultimele sale trei zile în libertate. Dragnea striga: „Continuaţi cu mine?...". Şi 2.000 de pesediști răspundeau: „DAAAA!"... Dragnea întreba: „Sunteţi alături de mine?" Şi pesedistii urlau: „DAAA, DAA!".

La asta asistăm acum şi cu Mihai Chirica. Un nebun ţipă: „Mă vreţi în continuare?". Şi o mie de angajaţi din Primărie şi o sută de liberali debili îi răspund: „DA, Chirica, suntem cu tine!". Până în ultima zi, la poarta puşcăriei.

 

Article image
În această dimineață, procurorii anticorupție au descins în biroul primarului Iași.
Autor cristi tanasa Anchete 26 Ianuarie 2022


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: